Privé!

Ergonomische muis rechts bedraad!

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne muis! Werkt goed en voelt goed aan. Nog niet intensief gebruikt dit gaat in de toekomst wel gebeuren.

Tot nog toe niet echt. Knopje bovenop is niet handig.

Mooie producten, tijdig geleverd

Proefplaatsing van 2 producten, beide gehouden

Bij proefplaatsing niet vooraf laten betalen en geen verzendkosten vragen bij retourzending.

N.Y. Groenewegen

Prima product voor goede prijs!

Beschrijf hier uw ervaring

Het product is goed en voldoet aan mijn vraag. Ik ben zeer tevreden.

Bij de levering ging even iets mis, het leek alsof ik een ander adres had opgegeven, maar dat was niet het geval. Ik heb maar 1 adres opgegeven. Hierdoor kwam het een dag later dan verwacht. Dat... Bij de levering ging even iets mis, het leek alsof ik een ander adres had opgegeven, maar dat was niet het geval. Ik heb maar 1 adres opgegeven. Hierdoor kwam het een dag later dan verwacht. Dat geeft op zich niet, maar ik was er (nu voor niks) voor thuis gebleven.

Eugénie Landburg

Ik voel geen druk meer op mijn pols!!

Beschrijf hier uw ervaring

Wauw!!! Super fijne muis, zo licht als een veertje en geen druk op mijn pols. Dit had ik niet durven dromen. Ben er ontzettend blij mee.

Ik weet niet of jullie dit al doen maar promofilmpjes zal het bereik vergroten

Aero-Sense NV

Aankoop Ergonomische muis

T. Bulten Bouwmaterieel B.V.

Prima site. Goede producten!

Beschrijf hier uw ervaring

Toetsenbord en laptopverhoger zijn functioneel en prettig.

Geen. Levering ging soepel, bestelling was simpel.

Kundig en zeer service gericht

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne, flexibele en kundige club om mee te werken, zeer aan te bevelen!

Tip: inrichten proefopstelling/demo werkplek

CBS de Reinbôge

Goede service, vlot en goed bereikbaar

Behulpzaam, telefonisch goed bereikbaar

Ga zo door

Fantastische service, kwalitatief hoogstaand product

Beschrijf hier uw ervaring

Zelden zo'n goede, persoonlijke service gekregen. De polssteun die ik had besteld, kwam door toedoen van de post beschadigd aan. Ik belde naar Easy Ergonomics, stuurde foto's van de beschadiging en... Zelden zo'n goede, persoonlijke service gekregen. De polssteun die ik had besteld, kwam door toedoen van de post beschadigd aan. Ik belde naar Easy Ergonomics, stuurde foto's van de beschadiging en kreeg meteen een nieuwe polssteun toegestuurd. De beschadigde mocht ik ook houden. Daarna bleek dat ik het bijgehorende muismatje samen met de verpakking had weggegooid. Dat muismatje werd me na een telefoontje hierover gratis toegezonden. Als dat geen service is!

Attributen bij het product duidelijk zichtbaar bij het hoofdproduct inpakken.

Harm Leijssen

Proefplaatsing werkt uitstekend en goed advies!

Beschrijf hier uw ervaring

3 artikelen besteld op proefplaatsing en de factuur en creditnota kan later worden verrekend en betaald.

Niet vooraf factureren