Goed advies.
Beschrijf hier uw ervaring
Prima info, prima service, snelle levering, vriendelijke medewerker, goed product.
nee.
nee.
Bij mijn nieuwe laptopstandaard ontbrak een scharniertje. Na een mail van mij werd persoonlijk aan de deur een nieuwe standaard geleverd!
Fijn, deze persoonlijke benadering!
prima
nvt
Snelle reactie op vraag.
Om 17.00 uur kwam ik op het idee mijn computer op te hangen aan her bureau. Vlug bestellen en de volgende dag om vijf uur was het klaar, en zeer tevreden
In mij geval geen
Goed, vakkundig en flexibel, denken mee en zoeken met je naar de juiste oplossing
Inrichten van een proefopstelling waarbinnen persoon voor- en nadelen kan testen en tevens verwante mogelijkheden ziet (bijv voordeel van een smaller toetsenbord, werken met doc houder etc
Tot nog toe goed ;-)
nog geen
Laptop standaard met toetsenbord. De standaard is verstelbaar in hoogte, waardoor het beeldscherm op een goede werkhoogte kan worden ingesteld. Beiden zijn lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik.
Bij de omschrijving vermelden dat de standaard verstelbaar is, dat was niet helemaal duidelijk.