Goed advies.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima info, prima service, snelle levering, vriendelijke medewerker, goed product.

nee.

Piex-Linda Amendt

Persoonlijke service

Beschrijf hier uw ervaring

Bij mijn nieuwe laptopstandaard ontbrak een scharniertje. Na een mail van mij werd persoonlijk aan de deur een nieuwe standaard geleverd!

Fijn, deze persoonlijke benadering!

prima

nvt

Elisannes Expressie

Prima service.

Snelle reactie op vraag.

van den Bergh Opticiens

Goede en zeer snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Om 17.00 uur kwam ik op het idee mijn computer op te hangen aan her bureau. Vlug bestellen en de volgende dag om vijf uur was het klaar, en zeer tevreden

In mij geval geen

Marion

Goed, vakkundig, flexibel

Beschrijf hier uw ervaring

Goed, vakkundig en flexibel, denken mee en zoeken met je naar de juiste oplossing

Inrichten van een proefopstelling waarbinnen persoon voor- en nadelen kan testen en tevens verwante mogelijkheden ziet (bijv voordeel van een smaller toetsenbord, werken met doc houder etc

jacques verwee

Ik ben zeer tevreden met mijn laatste aankoop

Ik heb al een paar keer iets besteld bij Ergonomics en ben heel tevreden van de producten.
Ze hebben mijn pols- en armpijn verholpen.

karim el baze

Prima service de proefplaatsing, snel geleverd zonder vragen

Tot nog toe goed ;-)

nog geen

Snel geleverd, volgende dag al in huis. Prima product

Beschrijf hier uw ervaring

Laptop standaard met toetsenbord. De standaard is verstelbaar in hoogte, waardoor het beeldscherm op een goede werkhoogte kan worden ingesteld. Beiden zijn lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik.

Bij de omschrijving vermelden dat de standaard verstelbaar is, dat was niet helemaal duidelijk.