Dienstencentrum Protestantse kerk Nederlanf

De ergoslider plus is een onverwacht handig en prettige manier om de muis functie zonder belasting te gebruiken.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een handshoemouse en de ergoslider plus een besteld. De handshoemouse was prima maar de ergoslider plus is zoooo prettig in het gebruik dat ik alleen deze gebruik. Het geeft bijna geen... Ik heb een handshoemouse en de ergoslider plus een besteld. De handshoemouse was prima maar de ergoslider plus is zoooo prettig in het gebruik dat ik alleen deze gebruik. Het geeft bijna geen belasting voor mijn hand en pols(carpaal tunnel syndroom). Mijn klachten zijn sterk verminderd en ik werk er snel mee. Top product wat zijn geld zeker waard is.

Nee. Prima adviezen en service.

Reeds ergonomische muis van bij jullie gehad maar wegens wijziging werkgever vlug eentje persoonlijk gekocht

Het uitzoeken van de juiste maat van de Evoluent muis ging goed, de order invullen ging vlot en het volgen ging snel

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben tevreden met het product wat ik bij Uw organisatie gekocht heb.

Ik heb verder geen verbeterpunten.

Snel levering, handig product. Bij meerdere modellen pc's te gebruiken.

Beschrijf hier uw ervaring

Het betreft een houder om de pc in op te hangen onder het bureau. Heel fijn dat er verschillende maten in geplaatst kunnen worden. Gemakkelijk op te hangen, simpele uitvoering die goed werkt.

Haan

Behoefte aan instrument. Zeer snel on line gevonden. Direct besteld. Volgende dag in huis en direct geïnstalleerd. Enorme fijne hulp bij de werkzaamheden.

Beschrijf hier uw ervaring

Pijn in bovenramen en nek bij gebruik lap top. Instrument moet uitkomst brengen. Gevonden op internet. Resultaat is verbluffend. Veel betere houding door het instrument. Prettig houding resulteerde... Pijn in bovenramen en nek bij gebruik lap top. Instrument moet uitkomst brengen. Gevonden op internet. Resultaat is verbluffend. Veel betere houding door het instrument. Prettig houding resulteerde in minder pijnklachten.

Meer mogelijkheden voor instelling toetsenbord

Prima service en perfecte levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima geholpen, zeker ook via de chat. E.e.a. is direct opgepakt (verschillend factuuradres/afleveradres) en aangegeven werd dat ik ook telefonisch contact kon opnemen i.g.v. vragen/problemen.... Prima geholpen, zeker ook via de chat. E.e.a. is direct opgepakt (verschillend factuuradres/afleveradres) en aangegeven werd dat ik ook telefonisch contact kon opnemen i.g.v. vragen/problemen. Levering perfect op tijd, op het juiste adres.

EDM Tandartsen

Goede en snelle levering, fijn product, duidelijk communicatie.

Beschrijf hier uw ervaring

Geattendeerd op de website van Easy Ergonomics door een kennis, had ik het maar eerder geweten! Wat een prettige ergonomische muis, mijn arm/polsklachten zijn nu al een heel stuk minder! Top product

Geen verbeterpunten.

Mooi toetsenbordje

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke website maar de levertijd klopte niet.

biosci53_nob

Bestelling geplaatst in ons bestelsysteem en goed gecommuniceerd en goed ontvangen.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede communicatie is belangrijk en hieraan voldoet de firma perfect. Mijn cirkel is weer rond ! dank hiervoor.

altijd alert blijven om goed te communiceren, voor de klant als leverancier is dit belangrijk.

vera bondy

Snel en als afgesproken geleverd, prima prijs-kwaliteitverhouding

Beschrijf hier uw ervaring

op één misser na was alles prima. De misser: het toetsenbord heeft geen "euro"teken en daarop had wel vooraf geattendeerd moeten worden.

als u een product aanbiedt dat essentieel afwijkt van standaard dat zou u dat echt moeten melden voor een klant tot besluitvorming en bestelling over gaat

Reactie Easy Ergonomics:

Het Ergo Compact Toetsenbord bevat inderdaad geen € teken. Maar deze is wel met dezelfde toetsencombinatie te maken zoals u dat gebruikelijk zou doen: Ctrl + Alt + 5 = €