Slecht. Ik heb om een auto gevraagd met achteruit rij camera en indien niet aanwezig een voertuig met minimaal parkeer sensoren. Ik heb dus een voertuig gekregen zonder camera en ook...Slecht. Ik heb om een auto gevraagd met achteruit rij camera en indien niet aanwezig een voertuig met minimaal parkeer sensoren. Ik heb dus een voertuig gekregen zonder camera en ook geen parkeer sensoren. Ook werd het voertuig met minder dan een halve tank geleverd, en dat is ook al geen service. Tevens werd de tankpas pas na 6 dagen geleverd nadat de auto was geleverd waardoor er dus niet getankt kon worden, dus na 1 dag gebruik van het voertuig was de tank al leeg.
Coen
Prettige medewerkers die vlot leveren wat gevraagd wordt.
Jeroen
Uitstekende service. Er was alleen miscommunicatie mbt de ophaaltijd, hierdoor moest de chauffeur een half uur wachten.
E de Baat
Goede service. Staan netjes te woord. Alleen als over de borg ga gaat zakelijk via de verzekering en naar privé aardig omhoog en dat had men niet gezegd over de telefoon.
R. Toten
Niet positief. On-klantvriendelijke huurvoorwaarden, slechte staat van het voertuig, veel mankementen/reparaties.