Prima op tijd, prima afgeleverd. Echter op app konden niet gesignaleerde schades worden toegevoegd ivm geen “bereik”. Matige app dus (score 4)
Abdullah
Hij bracht de auto precies op de tijd , en hij was heel aardig man.
Ronald G
Ik heb een andere auto ontvangen dan afgesproken. Ik was vooraf niet geïnformeerd dat deze niet beschikbaar was waardoor ik geen keuze meer had. Nu wacht ik, hopelijk niet te lang, totdat de...Ik heb een andere auto ontvangen dan afgesproken. Ik was vooraf niet geïnformeerd dat deze niet beschikbaar was waardoor ik geen keuze meer had. Nu wacht ik, hopelijk niet te lang, totdat de huidige auto alsnog wordt omgeruild
Mary-Anne
Vlot geholpen. Er wordt snel gereageerd op vragen of aanpassingen op de reservering. Goed te vinden en bereikbaar. Ik zou het wel als prettig ervaren wanneer er na het inleveren van de auto en de...Vlot geholpen. Er wordt snel gereageerd op vragen of aanpassingen op de reservering. Goed te vinden en bereikbaar. Ik zou het wel als prettig ervaren wanneer er na het inleveren van de auto en de verrekening hiervan ook een afschrift zou worden gestuurd.
Jos
Goed! Procedures gingen vloeiend en vanzelf.
Prima, fijne communicatie en de auto werd op tijd afgeleverd bij mij thuis.
Prima! Ik ben altijd netjes op de hoogte gehouden telefonisch over de komst van de nieuwe huurauto. Ook de jongen die de auto kwam afleveren was vriendelijk en gaf antwoord op de vragen die ik had....Prima! Ik ben altijd netjes op de hoogte gehouden telefonisch over de komst van de nieuwe huurauto. Ook de jongen die de auto kwam afleveren was vriendelijk en gaf antwoord op de vragen die ik had. Alles bij elkaar een prima ervaring.
Bezorger had haast, geen informatie over tank pas, auto ruikt maar rook als je hem aanzet in de morgen of middag.