EasyRent

Prima. Auto werd wel buiten afgesproken tijd window aangeboden

C Smit

Prettig, to the point, klantvriendelijk, oplossingsgericht

Contact ging netjes, maar de info niet correct. Gebeld dat de Renault Clio geleverd zou worden. Aangegeven dat het een polo zou moeten betreffen. Op de dag van de levering stond er een Seat Ibiza... Contact ging netjes, maar de info niet correct. Gebeld dat de Renault Clio geleverd zou worden. Aangegeven dat het een polo zou moeten betreffen. Op de dag van de levering stond er een Seat Ibiza voor de deur, zonder verdere update dat het toch een andere auto zou worden.

Tevens vroegen de jongens die de auto kwamen leveren ook na het doorgeven van hun ETA of ik ze niet even naar het station zou kunnen brengen daarna (wat aan de andere kant van Breda ligt)

Jo Geuskens

Auto afleveren oke.
Auto afleveren oke.
multitankcard: zou handig zijn als in de beschrijvinfg staat dat deze 2 magneetstrippen heeft. 1 voor binnen Nederland en 1 voor buitenland. nu zit ik met een declaratie van de 1ste keer tanken en dat loopt nog niet zo soepel.

Prima, keurig oplevering gedaan.

Goed tot nu toe!

Sp

Auto werd netjes afgeleverd
Telefonisch contact gehad over het niet starten was snel opgelost

Jelle Zijderhand

Matig, ik kreeg de indruk dat bij een shortlease de auto z.s.m. geleverd moest worden. Enkele dagen later had voor mij okee geweest.
Om een parkeervergunning aan te vragen had ik het kenteken...
Om een parkeervergunning aan te vragen had ik het kenteken nodig, die heb ik dezelfde dag gekregen. Alleen toen de auto geleverd werd bleek het een ander kenteken te zijn.
Ook is de auto vies afgeleverd.
Toen ik hier naar vroeg werd er alleen gezegd dat jullie collega's niet met elkaar communiceren. Dat is echter niet mijn probleem.

Wesly

Tot nu toe prima