Redelijk. Ik had een auto gereserveerd. Deze werd op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken plaats afgeleverd, maar het was een andere auto dan dat er gereserveerd was. Dit is niet...Redelijk. Ik had een auto gereserveerd. Deze werd op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken plaats afgeleverd, maar het was een andere auto dan dat er gereserveerd was. Dit is niet onoverkomelijk, maar het was wel netjes geweest als ze mij hierover 's ochtends even hadden ingelicht. Ik kreeg van de chauffeur - die overigens keurig werk heeft verricht - te horen dat de sleutel van de oorspronkelijke auto kwijt zou zijn. Ik heb hierover vervolgens zelf gebeld met Easyrent. Ik zou worden teruggebeld. Dit gebeurde niet. Na nog een keer een terugbelverzoek te hebben achtergelaten én zelf nog eens te hebben gebeld is het opgelost.
Nog maar korte ervaring, dus nauwelijks een mening
Milou
Ik heb de auto via werk gekregen en voor de rest geen contact gehad met easyrent
Ok, maar weinig flexibel
Steven
Auto werd 2,5 uur te laat afgeleverd, ook nog eens volledig onder de - verharde -vogelpoep. Nu moest ik er zelf achteraan, terwijl de driver en EasyRent dit gezamenlijk op voorhand hadden kunnen...Auto werd 2,5 uur te laat afgeleverd, ook nog eens volledig onder de - verharde -vogelpoep. Nu moest ik er zelf achteraan, terwijl de driver en EasyRent dit gezamenlijk op voorhand hadden kunnen oppakken/oplossen.
Lourens Smids
Goed, prima service en adequate afhandelingen
Swart
Prima service en contact. Komen de afspraken na
M.T te Apeldoorn
Op de vestiging in Apeldoorn alleen maar positieve ervaringen. Met regelmaat huur ik een auto voor privé gebruik. De auto's zien er netjes uit. De reserveringen worden altijd prima en...Op de vestiging in Apeldoorn alleen maar positieve ervaringen. Met regelmaat huur ik een auto voor privé gebruik. De auto's zien er netjes uit. De reserveringen worden altijd prima en vlot behandeld. Bij ophalen en terugbrengen zijn demedewerkers altijd vriendelijk en correct. Wat mij betreft is easyrent een aanrader!
Gerrit
Dit is mijn eerste keer Maar moet toegeven dat het goed geregeld is . De auto die ik jou heb de Peugeot partner Was schoon en had een volle tank . Alleen de claxon werkt...Dit is mijn eerste keer Maar moet toegeven dat het goed geregeld is . De auto die ik jou heb de Peugeot partner Was schoon en had een volle tank . Alleen de claxon werkt niet en moet nu al na weinig km ad bleu toevoegen . En er zit iets los bij de binnen verlichting er rammelt iets is erg irritant maar kan er zelf niet bijkomen .