De aflevering verliep voorspoedig. Echter is er door easyrent helemaal vergeten mijn tankpas aan te vragen.
Bert
Goede service , Duidelijke afspraken
Prima, auto werd thuis afgeleverd op de afgesproken tijd en door een vriendelijke medewerker
Wouter
Ze maken makkelijk van hun problemen mijn problemen
Ik heb er niet zoveel zelf mee gedaan. Ik kreeg een nette auto op afgesproken tijd en derhalve alles prima.
Prima weet waarover ze praten
Het ophalen van de autoging vlot. Alleen bij het inleveren ging het rommelig meneer ging telefoon aannemen met collega kletsen. Als klant heb je dan te wachten.
M. van Workum
Snel bereikbaar, vragen en opmerkingen soepel en snel afgehandeld
Hein
Goede jonge nette auto afgeleverd op gevraagd tijdstip en plaats. Prima
De levering was goed. De man die de levering deed was zeer vriendelijk. De beloofde documenten voorbij de auto zijn echter nooit toegestuurd. Gelukkig waren deze documenten uiteindelijk niet...De levering was goed. De man die de levering deed was zeer vriendelijk. De beloofde documenten voorbij de auto zijn echter nooit toegestuurd. Gelukkig waren deze documenten uiteindelijk niet noodzakelijk.