Goed, ze hebben netjes de auto afgeleverd op de afgesproken tijd. Auto ziet er netjes uit.
P.B.L.
Prima geholpen, wel iets onduidelijk welke auto geleverd zou worden in de middenklasse. Graag had ik ook wat extra opties (trekhaak, automaat) gezien maar dit was niet mogelijk.
Glenn Ajoeb
Goede service
Wolthuis
Bij vakantie auto’s prima! De ervaring met de recente inzet van een vervangende auto voor uitblijvende leaseauto minder: ik besef echt het tekort aan alles dus ook auto’s tegenwoordig,...Bij vakantie auto’s prima! De ervaring met de recente inzet van een vervangende auto voor uitblijvende leaseauto minder: ik besef echt het tekort aan alles dus ook auto’s tegenwoordig, maar een Skoda scala zonder gps of Bluetooth, met plastieken deurgreepjes verkopen als categorie vw golf is schandalig. Na klagen omgewisseld gelukkig .. de breng service is fijn,alleen lijken de mensen getraind te moeten zeggen “een mooie nieuwe auto hoor meneer!” En dat komt gekunsteld over bij een auto die echt niet nieuw en al helemaal niet mooi is.
Prima ervaring.
Positief en snel
Patries
Vriendelijk personeel, direct reactie, goede (aflever)service