Via werk is nu tweemaal een huurauto voor mij geregeld via EasyRent. De eerste keer verliep alles perfect. Bij aflevering een ijverige jongeman die met mij rond de auto liep en iedere schade bekeek,...Via werk is nu tweemaal een huurauto voor mij geregeld via EasyRent. De eerste keer verliep alles perfect. Bij aflevering een ijverige jongeman die met mij rond de auto liep en iedere schade bekeek, vooraf fijne communicatie met het kantoor en de chauffeur zelf over het tijdstip van levering. De auto was vies van buiten (mos randen rond de ramen, vette ruiten) maar dit is zo op te lossen met een rondje wasstraat.
De tweede aflevering verliep snel, auto heeft veel schade en hier werd eigenlijk geen aandacht aan besteed; een rondje lopen hoefde niet meer zei de beste man, hij had alles al ingevuld op het formulier (welke ik pas na levering kreeg). Ik vind en auto met zoveel schades erg vervelend en niet representatief, gezien ik de auto ook naar klanten rijd. Zo is de voorbumper beschadigd, zitten er veel krassen en deukjes op de auto en heeft iemand geprobeerd vogelpoep van het dak te poetsen (met een schuurspons?), althans, dat is mijn aanname als ik naar de schades kijk. Er is vooraf geen contact geweest over de levertijd, pas toen de chauffeur mij belde een uurtje vooraf. Ik had aangegeven rond 12 uur de auto te willen ontvangen, maar dit werd dus 15 uur. Beetje jammer dus, zoals het met de tweede auto gelopen is.
Dylan
Best goed, de auto werd afgeleverd op het adres wat ik had opgegeven. Het enige minpunt was dat de auto niet helemaal schoon was toen deze afgeleverd werd. Er lag nog een redelijke laag zand...Best goed, de auto werd afgeleverd op het adres wat ik had opgegeven. Het enige minpunt was dat de auto niet helemaal schoon was toen deze afgeleverd werd. Er lag nog een redelijke laag zand op de achterbank en de vloermatjes.
Jeroen
Prima wordt altijd netjes te woord gestaan
Saad
Levering was op tijd. Echter zou ik iets meer toelichting over de auto willen krijgen. Over hoe het opladen werkt etc. Ik kreeg nu alleen de auto en we controleerde de auto op eventuele schades.
Auto`s zijn goed en fijn echter bij elk gebruik van de auto i.v.m. mijn vakantie mist er wel iets (kentekenbewijs) of is het niet zoals afgesproken (geen dakkoffer, geen/verkeerde sneeuwkettingen).
Positief, goede service, geen gedoe
Netjes gewerkt, conform afspraken.
Prima,komt afspraken na, vriendelijk aan de telefoon, vriendelijk personeel voor afleveren auto. Duidelijk rapport van ingeleverde auto en van nieuwe auto.