EasyRent

Roel van der Sterren

Afgelopen jaar heb ik een auto van easyrent mogen rijden. Tijdens deze ruime periode heb ik dit bedrijf dan ook goed leren kennen. Easyrent biedt ongekende premium service zoals ik die nog niet... Afgelopen jaar heb ik een auto van easyrent mogen rijden. Tijdens deze ruime periode heb ik dit bedrijf dan ook goed leren kennen. Easyrent biedt ongekende premium service zoals ik die nog niet eerder ervaren heb. Direct contact met hun accountmanager Remco, die altijd voor je klaar staat. Niets is moeilijk en niets is teveel. Als klant van Easyrent kunt u 's nachts op twee oren slapen.

Erg goed, ik heb geen op of aanmerkingen

M.T te Apeldoorn

Over het algemeen zeer goede ervaringen. Ik huur met regelmaat op het filiaal Apeldoorn een auto tot volle tevredenheid. Op 1 reservering na (via filiaal Amersfoort die de reservering niet aan... Over het algemeen zeer goede ervaringen. Ik huur met regelmaat op het filiaal Apeldoorn een auto tot volle tevredenheid. Op 1 reservering na (via filiaal Amersfoort die de reservering niet aan filiaal Apeldoorn had doorgegeven en waardoor ik een hotel weekendreservering heb moeten annuleren) zeer tevreden. Personeel altijd zeer vriendelijk en correct. Filiaal Apeldoorn is een aanrader!!

Louren Smids

Goed, de communicatie is adequaat en snel. Het aanbod was i.v..m. de vakantieperiode wel summier en sloot niet geheel aan op onze gezinssituatie.

Jan den Ouden

Een beetje dubbelzijdig , de chauffeur kwam de auto hier brengen en wist mij te vertellen dat het lampje van de banden bleef branden en dat ik maar even naar een dealer moest gaan , hij kreeg het... Een beetje dubbelzijdig , de chauffeur kwam de auto hier brengen en wist mij te vertellen dat het lampje van de banden bleef branden en dat ik maar even naar een dealer moest gaan , hij kreeg het niet uit, beetje apart toch

Dat niet de auto word geleverd waarom vanuit het bedrijf is gevraagd

Marleen de Laat

Goede communicatie, vriendelijke medewerkers, komen afspraken na.

Nadia

Waren veel te laat verder geen uitleg etc gehad.

Rob1971

Super goed! Auto netjes thuis afgeleverd, schoon en prima voor elkaar. Ook service achteraf via telefoon was prima.