Angela Bos-van de groep

Top

We moesten toch nog 10 minuten wachten voor de auto er was nadat we gebeld hadden

Zakaria Alazzo

Heel netjes snel geholpen vriendelijke mense.

Zeker

Zou het niet weten

roy klaren

Ik heb 1x best lang moeten wachten en 1x waren jullie telefonisch onbereikbaar

Habers

Eazzypark is goed bereikbaar. Groot parkeerterrein met ruim voldoende plek.

Alles top geregeld! Wij hadden veel vertraging op de terugweg en kwamen laat aan op Schiphol. De chauffeur van Eazzypark voor de transfer naar het parkeerterrein stond ons bij aankomst op te... Alles top geregeld! Wij hadden veel vertraging op de terugweg en kwamen laat aan op Schiphol. De chauffeur van Eazzypark voor de transfer naar het parkeerterrein stond ons bij aankomst op te wachten. Hier waren we heel blij mee! Super geregeld!

G.P.J. Koeter

Prettig om een lokatie dichtbij de luchthaven te kunnen boeken voor een gunstige prijs.

Blijf zoveel mogelijk van de instellingen van de auto af en laat de bestuurdersstoel staan zoals hij staat!

Bijnens Guido

Als je er eenmaal bent krijg je een goede service

Bewegwijzering laat de wensen over. Lichtreclame zou wonderen kunnen doen. Ook is het wenselijk om aan de overkant van de straat een klein plakaatje te hangen want aan deze kant geraak je er niet... Bewegwijzering laat de wensen over. Lichtreclame zou wonderen kunnen doen. Ook is het wenselijk om aan de overkant van de straat een klein plakaatje te hangen want aan deze kant geraak je er niet door. Voor de eerste keer is het een zoeken. Maar service is top.