Peter Noordam

Good

good

j.f. weusthof

Perfect geregeld

Okay. Snel gebracht en gehaald bij Schiphol. Ook netjes mijn auto opgeladen.

Waterafvoer op het parkeerterrein. Ik snap dat het veel geregend heeft in de afgelopen periode, maar het water blijft stilstaan op een groot aantal plekken op het parkeerterrein.

L. van K.

Heel eenvoudig en makkelijk! Goede service, auto staat klaar als je geland bent, prijs en kwaliteitverhouding is geweldig!

Chantal Schuttevaer

Afhalen goed geregeld, bij ophalen bleek onze band lek te zijn en onbeschoft behandeld

Er werd geen oplossing geboden bij het probleem. De communicatie was ronduit onbeschoft en er werd geen veilige oplossing geboden.

Beste mevrouw Schuttevaer,
Beste mevrouw Schuttevaer,
Allereerst willen wij, ondanks de 1 ster, je bedanken voor het plaatsen van je ervaring. Op het moment van ophalen hebben wij er alles aangedaan om dit met spoed op te lossen. Helaas is de band lek gegaan door het toedoen van een spijker die op het wegdek lag. Wij begrijpen dat dit ook vervelend is, vooral als u terugkomt. Op het moment van uw terugkomst hebben wij samen met u er alles aan gedaan om de band te repareren.
Wij vinden het dan ook vervelend om te lezen dat u ons alsnog een 1-ster geeft.

Claire BORELLI

Did not went well

Non delivery of service

Beste Claire,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij vinden het vervelend om te lezen dat de service niet naar behoren is uitgevoerd.
Zou je kunnen aangeven aan ons wat er...
Beste Claire,
Zou je kunnen aangeven aan ons wat er niet goed is gegaan? Zou je dit kunnen mailen naar jasper@eazzypark.nl?
Alvast bedankt.

R.Engel -

P-plaats oké en dicht bij Schiphol, goede afhandeling

Wachttijd bij terugkomst was met 45 min echt te lang ! Dat kan beter. (Zeker als er een 2e bus (Eazzy P) leeg staat te wachten voor de andere P-locatie

Beste R. Engel,
Beste R. Engel,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Onze excuses dat je langer hebt moeten wachten, dit is niet de bedoeling. Wij zullen dit dan ook direct intern oppakken.
Desondanks hopen wij je de volgende keer weer terug te zien op ons parkeerterrein.