Sophie Gutierrez Matta

Slecht, na afloop was mijn (verstopte) telefoon oplaadkabel gestolen.

Betrouwbaar personeel of sleutel niet hoeven afgeven.

Jelena Popovic

Great

all was good

Dian van den Berg

Heel goed

Rob Stuurman

Eens, maar nooit meer

Er moet duidelijk beter met de toevertrouwde auto's worden omgegaan. De parkeerplaats Rozenburg heeft een grondige opknapbeurt nodig.

Steph

Parkeren was prima. Alleen de transfer naar Schiphol en van Schiphol naar de parking duurde veel te lang. Klantenservice slecht bereikbaar!

Betere planningen maken. En niet mensen een uur laten wachten.

OV Kravets

Terwijl we op vakantie waren, reden we 20 km met onze auto. Alle bogen zijn vuil van het cementmengsel. Ik begrijp helemaal niet waarom ik je de sleutels zou moeten geven en waarom je tijdens mijn... Terwijl we op vakantie waren, reden we 20 km met onze auto. Alle bogen zijn vuil van het cementmengsel. Ik begrijp helemaal niet waarom ik je de sleutels zou moeten geven en waarom je tijdens mijn afwezigheid met mijn auto zou moeten rijden. Ik zal je parkeerplaats nooit meer gebruiken.

Peter Peijnenburg

Gemakkelijk

We hebben bij terugkomst direct gebeld om te worden opgepikt op Schiphol. Dit heeft echter 40 minuten geduurd voordat de chauffeur bij het oppikpunt was. Vervolgens zag hij een paar collega's in een... We hebben bij terugkomst direct gebeld om te worden opgepikt op Schiphol. Dit heeft echter 40 minuten geduurd voordat de chauffeur bij het oppikpunt was. Vervolgens zag hij een paar collega's in een eazzypark busje en ging daar zeer uitgebreid een kwartier staan te praten totdat een andere klant er klaar mee was en hem ging halen om aan te rijden. Hij zat vervolgens de hele rit naar Hoofddorp op zijn telefoon te typen en te bellen, wat wij en de andere klanten als zeer onveilig hebben ervaren. Ter info, alle andere keren dat wij EazzyPark Hoofddorp hebben geboekt is alles prima verlopen dus ik was ook verrast toen het deze keer fout liep.

Parkos: Nancy de Haan

Reserveren ging prima
Wij krijgen een leuk mailtje tijdens de vakantie

Onze vlucht was vertraagd en daarom konden wij niet op Eindhoven airport landen maar Schiphol. Graag hadden wij een mail gekregen dat jullie eerder dan 430 uur open gingen. Wij waren op 5 juli... Onze vlucht was vertraagd en daarom konden wij niet op Eindhoven airport landen maar Schiphol. Graag hadden wij een mail gekregen dat jullie eerder dan 430 uur open gingen. Wij waren op 5 juli geland op schiphol rond 1uur die nacht en wisten nog niet hoelaat wij onze auto konden ophalen. Jullie zijn niet bereikbaar, wel zou het fijn zijn dat wij een bericht van jullie hadden gekregen.
Ik had uiteindelijk een medewerkster van Parkos aan de lijn op nummer 040 7800050 en zij gaf mij die nacht hoop om ons te kunnen helpen met de sleutel/ auto te regelen. Echter oom 345 uur aangekomen op Eindhoven airport gaf ze aan niets te kunnen doen....er frustrerend! Het was koud die nacht, wij waren moe van de reis en alles was dicht!
Uiteindelijk zijn wij gelopen naar meeting point Eazzypark en daar waren jullie om 4 uur open! Wij opgelucht

Sanne de Wit

Geen goede ervaring op de heenweg

We hebben een uur moeten wachten op de heenweg tot er een transfer beschikbaar was naar de airport. Dit terwijl we ruim van tevoren zijn vertrokken en op tijd lieten weten dat we er aan zouden... We hebben een uur moeten wachten op de heenweg tot er een transfer beschikbaar was naar de airport. Dit terwijl we ruim van tevoren zijn vertrokken en op tijd lieten weten dat we er aan zouden komen. We misten hierdoor bijna onze vlucht. Nooit weer, wat een stress.

Sven Oostendorp / ABB

Niet voor herhaling vatbaar

Bëter aangeven hoelang voor je opgehaald wordt bij schiphol. Ook address kon ik nergens vinden in de mail of op website waardoor ik blijkbaar op verkeerde locatie stond.