D. Vrakking

Uitstekend

Makkelijker parkeren bij aankomst

Hilberink -

Uitstekend

Ik zou het niet weten. Het is op loopafstand van het vliegveld. Direct en duidelijk geholpen. Auto stond klaar toen wij aankwamen.

Mans ten Broeke

Perfect

Niet

Bartels -

Perfect

Ga zo door

Mieke Teerling

Makkelijk te vinden, transfer snel

Begaanbaarheid op het parkeerterrein, veel kuilen

Mirjam Steinmeijer-de Vries

Gemakkelijk en snel

Geuze

Prima parkeerplaats, wel wat chaotisch! Er was niemand toen we aankwamen terwijl dat wel op uitleg stond. auto zou geparkeerd en gefotografeerd worden. en vastgelegd worden met document die per mail... Prima parkeerplaats, wel wat chaotisch! Er was niemand toen we aankwamen terwijl dat wel op uitleg stond. auto zou geparkeerd en gefotografeerd worden. en vastgelegd worden met document die per mail daarna verstuurd zou worden. Dit allen is niet gebeurd. voor ons geen probleem dus auto zelf weggezet. andere mensen stonden ook te wachten en vertelde dat toen ze gebeld hadden waarom er niemand was werd er verteld dat je half uur voor aankomst moest bellen. dit staat nergens beschreven. Eindelijk kwam er een busje ons ophalen maar eerst moesten onze auto's dus weer verzet worden want die stonden blijkbaar niet goed. Wij dit gedaan komen er ondertussen nog meer auto's waar we dan weer op moesten wachten. Dit alles heeft ons 1 uur gekost voor we bij de terminal waren. dus tip: ga op tijd naar de parkeerplaats want anders kan het zo zijn dat je nog moet haasten. Verder prima en terugkomst ook. Bellen als je de koffers hebt. zijn ze er binnen 15 minuten. Wij kwamen om 02.00 aan

uitleg verwarrend omdat het zo niet ging. en de reden waarom we uiteindelijk de auto's moesten verzetten bleek niet te kloppen