Vakantieganger

Valet parking werkt prima.

Gertjan Van Der Toorn

Makkelijk en goed geregeld

Het enige wat niet helemaal goed ging, maar dat is echt minimaal was dat de slagboom bij uitrijden niet omhoog ging. Ik moest opnieuw het telefoonnummer bellen. Er werd redelijk snel opgenomen en de... Het enige wat niet helemaal goed ging, maar dat is echt minimaal was dat de slagboom bij uitrijden niet omhoog ging. Ik moest opnieuw het telefoonnummer bellen. Er werd redelijk snel opgenomen en de slagboom werd op afstand omhoog gedaan. Anders dan dat zeer tevreden. Ik heb ook tijden de parkeer periode de boeking verlengd en dat ging makkelijk, kreeg heel snel antwoord op mijn email.

Hilde Quet

Zoals altijd, heel vlot

Zou leuk zijn om een koffie of thee te kunnen kopen om mee te nemen op de trip terug naar huis, als we s'nachts terugkomen... :-)

Doederina Bles

Geweldig

Een route op de site hoe je vanaf de aankomst hal naar de plaats waar de bus staat op schiphol.

Thierry HOYAUX

Prettig

wellicht een kalmere,meeting point

Marcel van Dijk

Prima. Dichtbij Schiphol en nadat we bij terugkomst hadden gebeld, werden we snel opgehaald. Sympathieke chauffeurs, dus prima.

Op de site en in de bevestiging stond niet dat je ook moet bellen bij vertrek als er niemand aanwezig is. Alleen een bordje dat je binnen kunt wachten. Dat zou ik echt aanpassen. Verder alles prima.

Bart Luger

Niemand beantwoorde de telefoon toen ik om 2 uur ‘s-nachts op Schiphol aankwam. Na 20 min. vescheen opeens het pendelbusje. Veel kuilen met water op het parkeerterrein

Zorg dat er daadwerkelijk 24/7 telefoon wordt opgenomen, kuilen aanpakken

Jan Zijlstra

Prima!

Heleen Zandee

Makkelijk en snel, lekker dichtbij

J.Stabel -

Eenvoudig

Geen, personeel stond klaar. Netjes afgehandeld