Hoe tevreden bent u met het door u gekochte product
Hoe tevreden bent u met de door Ebikesets.nl geleverde service
Patrick Hage
Uitstekend
Petra V Hoof
Fijne organisatie, lossen meteen t probleem op als ze kunnen. Of laten het opsturen en komt er een nieuwe accu, super.
gr Petra
Wilma Van Veenendaal
Een super goede service !! Nadat we een verkeerde accu hadden gekregen was het zo geregeld dat we de volgende dag de goede accu in huis hadden
Ebikesets.nl
Fijn bedrijf. Zoal voor een nieuwe accu voor oudere gazelle fiets. Als voor zending van achterlicht die kapot is gegaan van 1 jaar oude accu. Ik zal ze echt promoten bij electrische fietsen om daar...Fijn bedrijf. Zoal voor een nieuwe accu voor oudere gazelle fiets. Als voor zending van achterlicht die kapot is gegaan van 1 jaar oude accu. Ik zal ze echt promoten bij electrische fietsen om daar hun vernieuwde accu te kopen. Topbedtijf!
Irina Alexandrova
Dank voor uw uitleg en advies, ben heel tevreden met de display voor mijn electrische fiets. 👍
Mario Dings
Kijk goed of je het goede besteld hebt. De eerste levering duurde 5 dagen, waarvan er 4 bij PostNL. Dat was dus balen. Toen had ik ook nog de verkeerde besteld. Dubbel balen. Behalve de...Kijk goed of je het goede besteld hebt. De eerste levering duurde 5 dagen, waarvan er 4 bij PostNL. Dat was dus balen. Toen had ik ook nog de verkeerde besteld. Dubbel balen. Behalve de retourzending moest ik blijkbaar ook nog een keer de heen-zending betalen. Dus dat was 3 keer balen. De 2de zending was de volgende dag al binnen.
Heleen
Snel en accuraat
FRANCOIS DIELS
Madeleine Hink
Mrtn Nwn
Snelle levering en goede verpakking in dubbele doos 👍