Hoe tevreden bent u met het door u gekochte product
Hoe tevreden bent u met de door Ebikesets.nl geleverde service

Paul Ringelberg

Prima prijs kwaliteit en bestelproces

Ignace Deman

Eerlijk en stipte levering

Aren Koster

Set is zeer snel geleverd en zat keurig verpakt

Ton van de Lagemaat

Online een accu voor de e-bike besteld. Volgende dag is hij al opgestuurd naar het postorderbedrijf. Sneller kan niet. Top.

Hendrik Mellema

Prima Bedrijf, heeft een vertrouwde indruk achtergelaten, hier koop je zonder risico, beantwoord snel je vragen en bied oplossingen.

A de Wit

Bestellen was niet ingewikkeld. Goede follow-up en berichtgeving m.b.t. pakketdienst PostNl.

Emmy

Snelle verzending, zeer oplossingsgericht nav de problemen ontstaan door de slechte bezorging door PostNL

Eddy Borst

(Bewerkt)

Matig

Reactie ebikesets.nl:

Beste Eddy,
Beste Eddy,
Bedankt voor uw review. Zoals wij hebben aangegeven en ook op het trackingnummer zichtbaar is, zijn er bij PostNL logistieke problemen waardoor levertijden niet gehaald kunnen worden. Hier hebben wij helaas geen vat op.
Ebikesets

Wil Van zandvoort

Accu en lader is niet goed .heb al een mail gestuurd met ook mijn telefoonnummer .hij laad nietgoed op .binnen een Kwartier lichtje 3.4 en 5 weg .geen ondersteuning

Thodine Adam

Gewoon goede en snelle levering