Hoe tevreden bent u met het door u gekochte product
Hoe tevreden bent u met de door Ebikesets.nl geleverde service

eddy vanneste

Zeer goed

Erik Van der ley

Goed, snelle levering. Zou voor mij een toegevoegde waarde zijn als je bijvoorbeeld keuze kan maken uit verschillende kabel lengtes en eventueel displays.

Ik kreeg de set zonder controllerbox terwijl alle kabels waren te kort om de controller in de accu (bij bagagedrager) te verborgen. Ik kreeg ook geen koplampsnoer ondanks betaling :-( Contact was... Ik kreeg de set zonder controllerbox terwijl alle kabels waren te kort om de controller in de accu (bij bagagedrager) te verborgen. Ik kreeg ook geen koplampsnoer ondanks betaling :-( Contact was ook slecht. Geen aanrader

Reactie ebikesets.nl:

Beste Krystian Dedyk,
Beste Krystian Dedyk,
U moet wel het eerlijke verhaal vertellen. Bij de ombouwset met bagagedrager, welke u heeft aangeschaft, wordt standaard geen controller box geleverd gezien deze opgeborgen kan worden in de drager accu ruimte. Dit word ook zo vermeld op onze website. Het kabeltje was inderdaad vergeten en deze hebben we u kosteloos nagestuurd. Wij hebben u tevens aangeboden om een controller box na te sturen. Wij hebben tevens nog telefonisch contact gehad hierover en u uitleg gegeven. Indien u niet tevreden was had u ook de set mogen retourneren echter dit heeft u niet gedaan. Mvg Ebikesets

Tamme Rijpstra

Uitstekend,

Marcel Schipper

claeys

Onze excuses de terugstorting was reeds gebeurd
Topservice !

Hennie van Sommeren

Bijzonder goede ervaring door snelle reactie omtrent retour zending

GUY CLAEYS

Beste
Wij wachten nog op de terugstorting (ICV) 68.90 euro van de BTW op factuur 2023103516
Met vriendelijke groeten
Claeys Guy