Hoe tevreden bent u met het door u gekochte product
Hoe tevreden bent u met de door Ebikesets.nl geleverde service

Piet van der Werff

De nieuwe accu ontladen en geladen volgens de voorschriften.
De nieuwe accu ontladen en geladen volgens de voorschriften.
Na de eerste keer volladen kon ik maar 10 km rijden tot de eerste energy bar Bij de tweede keer laden kwam ik maar tot 2km. Dit is veel minder dan op mijn oude accu, namelijk 30km Ik vraag mij af of dit wel een nieuwe accu is.
Bij het inrijden van de accu heb ik mij aan de instructies gehouden, namelijk niet meer dan 3 versnellingen en accu niet helemaal leeggereden zoals voorgeschreven en in een keer volgeladen.
Misschien moet ik de accu laten testen.
Gaarne advies,
P.v.d.Werff

Reactie ebikesets.nl:

Beste Piet,
Jammer van uw review en dat we er zo achter komen dat u niet tevreden bent.
Beste Piet,
Jammer van uw review en dat we er zo achter komen dat u niet tevreden bent.
We hebben contact opgezocht met u na de hand van uw review omdat we niet op de hoogte waren gesteld van de problematiek die u heeft ervaren.
Graag nodigen we u uit om de accu langs te brengen. Dan meten we deze maar al te graag voor u door om te kijken wat er aan de hand is. U heeft nog 2 jaar garantie dus als er iets is met de accu lossen we dit graag met u op door de accu te repareren of te vervangen.
Met vriendelijke groet, Ebikesets.

Albert Smit

Snel geleverd, exacte artikel, monteren en plug and play.

Jolanda Pieterse

Net, betrouwbaar bedrijf. Fout van mijn kant werd keurig netjes opgelost. Waarvoor mijn dank.

Henriette Ponsen

Prima geregeld

Helmi Elbersen

Supergoed

Gerda Vermeulen

Fantastisch! Na lang zoeken vond ik bij u de juiste accu voor mijn e-bike, met gratis oplader en een scherpe prijs!
Bezorging verliep perfect.

jo Bremen

Goede en snelle reaktie op vraagstelling en keurige snelle levering

Wim Deprey

Vlot en professioneel