SNEL,DUIDELIJK EN DIRECT RESPONS NA VRAAG.

Sandra Pruijt

Perfecte service en snelle levering

W.A. van der Helm

Voor een oude maar goed werkende staande statieflamp zochten wij een led-lampje als vervanging van onze halogeen lamp. Direct werd serieus meegedacht en gevonden(!!!) welk lampje hiervoor geschikt... Voor een oude maar goed werkende staande statieflamp zochten wij een led-lampje als vervanging van onze halogeen lamp. Direct werd serieus meegedacht en gevonden(!!!) welk lampje hiervoor geschikt was. Sterker nog: het lampje kon na twee werkdagen al bij het ontvangst depot worden opgehaald. Helaas bleek na ontvangst dat het lampje zowel in de “ aan” stand als in de “ uit “ stand bleef branden. Een telefoontje leerde mij, dat dit waarschijnlijk door lekstroom werd veroorzaakt. Maar om dit zeker te weten beloofde men mij nog een ledlampje op te sturen, dat zelfs de volgende dag al GRATIS geleverd werd!!!! Grote klasse meneer Simon hartelijk dank hiervoor!!
Wil van der Helm⛑

Frank van dijk

Snelle levering, netjes verpakt.

Familie Stuurman

Vandaag ging onze Eco-dim.04 helaas defect. Even naar Ecobright gereden en met de dimmer. Direct een werkende dimmer weer mee gekregen. Dit is pas een top service. Wij zijn zeer tevreden.

JAH Schellekens

De twee LED panelen waren ingedeukt
Waarschijnlijk omdat deze niet goed verpakt waren.

Reactie Ecobright.nl:

Goedemorgen John,
Goedemorgen John,
Na het lezen van je review heb ik direct contact met je opgenomen. We hadden namelijk nog geen bericht van je ontvangen van de schade. Je gaf aan een nieuwe bestelling te willen plaatsen zodat wij de kosten van je schade hiermee kunnen verrekenen. Graag zie ik je mail tegemoet zodra de nieuwe bestelling geplaatst is. Wij zullen de kosten van de schade daarna direct aan je crediteren. Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Timo - Ecobright

Sl Josafath

Goed geholpen , niks aan toe te voegen.

Van Beek

Duidelijke site, goede producten en snel geleverd

Carla Soerdien

Netjes verpakt snel verzonden , duidelijke webshop

Van Sanden Joan

Wat een buitengewone service!
Wat een buitengewone service!
Ik vroeg naar referentie van 1 van de transfo's die ik 1 jaar geleden kocht en die al heel snel stuk was. Dit om er eentje te bestellen. Angela vroeg me om haar de bestelbon van toen te bezorgen en zorgde nog niet 1 dag later voor een gratis levering en verzending hiervan!
Wanneer ik nog iets nodig heb moet ik alvast niet meer zoeken naar een leverancier!
Joan