Bert Theunissen

De goede omschrijving maakt het gemakkelijk om de goede lampen uit te zoeken. Ik heb G9 ledlampen gekozen. Het licht is heel mooi gelijkmatig en ze kunnen uitstekend gedimd worden. De E14 lampjes... De goede omschrijving maakt het gemakkelijk om de goede lampen uit te zoeken. Ik heb G9 ledlampen gekozen. Het licht is heel mooi gelijkmatig en ze kunnen uitstekend gedimd worden. De E14 lampjes zijn ook mooi en goed.

Hikmet Salih

Gied

Reactie Ecobright.nl:

Dag Hikmet,
Dag Hikmet,
Vervelend dat je een slechter ervaring hebt gehad met een van onze medewerkers. Onze medewerkers krijgen doorlopend trainingen in product en assortiment kennis zodat zij je goed te woord kunnen staan. Service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.
Van mijn collega begreep ik dat na het telefonische contact het probleem omtrent de trafo verholpen is en je deze werkend hebt gekregen.
Per mail heb ik je hierover ook nog even benaderd, graag zie ik hierop nog een reactie.
Onze excuses voor het ongemak, maar fijn dat alles is weer naar behoren werkt.
Tim - Ecobright

Lies van Eijsden

Een prima zaak, ik heb goede tips gekregen bij het zoeken naar de juiste artikelen. Ook een goede service.

Christiaan Degraen

Probleem gehad bij het installeren van LED TL lamp 150cm. Kreeg een duidelijke uitleg daarvoor dank.

Ze hebben goede service

Ann Dockx

Had een paar lampen gekocht op een vrijdag, toen ze de week daarna op vrijdag nog niet toegekomen waren een mail gestuurd en de maandag daarop een mail teruggekregen met de boodschap dat ze... Had een paar lampen gekocht op een vrijdag, toen ze de week daarna op vrijdag nog niet toegekomen waren een mail gestuurd en de maandag daarop een mail teruggekregen met de boodschap dat ze misschien verloren waren gegaan in transport en dat ze dezelfde dag terug gingen opgestuurd worden woensdag zijn ze geleverd super firma

E.J. Wegerif

Eco switch besteld, betaald en ontvangen. Switch werkt goed, duidelijk online handleiding voor opstarten. Eerste besparing door nachtinschakeling tijdens goedkope stroom (dynamisch contract) is... Eco switch besteld, betaald en ontvangen. Switch werkt goed, duidelijk online handleiding voor opstarten. Eerste besparing door nachtinschakeling tijdens goedkope stroom (dynamisch contract) is gerealiseerd.

Vic Esten

Alles goed ontvangen, beschrijving niet helemaal duidelijk maar naar telefoontje via email duidelijke uitleg

Bart Bosgoed

Snelle levering en goede prijs ook voor het verzenden

Aart P