Ronny Degroote

Dorinde van Bekkum

Snelle goede service, mooi product. Lampje GU10 van 1 watt én flame

Goede service

Huisman

Nadat ik afgelopen jaar 2 EcoDim FoH schakelaars heb gekocht en deze defect geraakt zijn, heb ik gebeld met Ecobright. Gesproken met Timo en na uitleg van mijn verhaal krijg ik 2 volledig nieuwe... Nadat ik afgelopen jaar 2 EcoDim FoH schakelaars heb gekocht en deze defect geraakt zijn, heb ik gebeld met Ecobright. Gesproken met Timo en na uitleg van mijn verhaal krijg ik 2 volledig nieuwe schakelaars toegezonden. Ik krijg deze onder garantie toegestuurd terwijl ik zelfs de bon niet meer kon vinden. Dit is met recht een Pluim en excellente service van dit bedrijf. Mijn dank is groot.

John Mares

Prima website en snelle levering
vervanging ledlamjes met eco ledvloerdimmer werkt perfect

Tranquillo Tondat

Dikke proficiat voor de goede service en producten, bedankt.

Dillen Alain

Correcte levering en een overzichtelijke website.

R

De G9 led lamp dimbaar 2700K 2,5W Pro zijn zeer slechte lampen. Geven stroboscoop effect.

Reactie Ecobright.nl:

Beste Ramon,
Bedankt voor de review, vervelend om te lezen dat de lampen niet naar wens zijn.
Deze lampen zijn inderdaad niet geheel flikkervrij.
Mocht je de lampjes willen retourneren...
Beste Ramon,
Deze lampen zijn inderdaad niet geheel flikkervrij.
Mocht je de lampjes willen retourneren dan mag dat uiteraard!
Vriendelijke groet,
Angela, Ecobright

Ineke

Ik wist niet dat het zo eenvoudig was, al helemaal met de vriendelijke hulp van Ecobright: het vervangen van de halogeen lampjes voor ledlampjes onder de keukenkastjes. Op de website is de info... Ik wist niet dat het zo eenvoudig was, al helemaal met de vriendelijke hulp van Ecobright: het vervangen van de halogeen lampjes voor ledlampjes onder de keukenkastjes. Op de website is de info duidelijk, maar als totale leek had ik toch nog wat info nodig, en die gaf Ecobright vriendelijk per mail én telefonisch. Op deze manier mis ik de winkel om de hoek een stuk minder.