Goed advies gekregen over te kiezen LED dimmer. Samen gekeken waarom de bestaande niet goed werkte.
Jan S
Snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen en de lampen waren heel goed verpakt
J Wiersma
Overzichtelijke site, snelle leveringartikelen
Jan van der klis
Telefonisch contact gehad met Angela omtrent het ontvangen van niet juiste artikel. Zeven led lampjes met G9 fitting ipv G4 fitting. Uiterst vriendelijk en correct te woord gestaan.. De volgende dag...Telefonisch contact gehad met Angela omtrent het ontvangen van niet juiste artikel. Zeven led lampjes met G9 fitting ipv G4 fitting. Uiterst vriendelijk en correct te woord gestaan.. De volgende dag de juiste artikelen ontvangen, top! Alle ledjes passen perfect in de behuizing en functioneren prima met de nog aanwezige halogeen trafo. Uiterst tevreden hierover. Artikel G4 led lamp dimmable 1.5 W.
GPMJ
Levering zoals verwacht (snel en compleet). Ik had daarna nog een vraag over de installatie en daar kreeg ik ook snel een reactie op.
Rick
jolanda van die
particulier
Uitsluitend positief
Wilco Kotrotsos
Duidelijke site, goed op de hoogte gehouden van de voortgang, Snelle levering,