Overzichtelijke webshop gemakkelijk bestellen Snelle levering zoals afgesproken. Defecte lamp werd probleemloos zeer vlot vervangen.
Duncan
Snel contact bij klein leveringsfoutje. Foutje meteen hersteld.
Piet van amsterdam
Ledlampjes die ik had gekocht gingen erg stuk klacht gemeld en heb er nieuwe voor terug gekregen Prime service
Jaap
Levert producten die doen wat ze moeten doen
Jeroen
Dit was mijn eerste ervaring met ecobright, deze was zeer prettig. Ik was op zoek naar lage inbouwspots en een smart dimmer, en had hier vragen over gesteld welke ik zou moeten hebben, door een...Dit was mijn eerste ervaring met ecobright, deze was zeer prettig. Ik was op zoek naar lage inbouwspots en een smart dimmer, en had hier vragen over gesteld welke ik zou moeten hebben, door een duidelijke uitleg en toegevoegde producten (opties) wat voor mij geschikt zou zijn heb ik de juiste kunnen bestellen. Bedankt hiervoor!
Boreel
Weinig ervaring tot nu toe, maar de Led lampen die ik heb gekocht voldoen ruimschoots aan de verwachting, voor een Ledlamp van 1 watt geeft het voldoende licht voor het opject waar ik ze voor...Weinig ervaring tot nu toe, maar de Led lampen die ik heb gekocht voldoen ruimschoots aan de verwachting, voor een Ledlamp van 1 watt geeft het voldoende licht voor het opject waar ik ze voor gebruik, namelijk een elektrische haard.
Aonne
Fantastisch, EcoBright had de juiste maat led-lampen als vervanging van halogeen (G4) in en onder keukenkastjes. Bij anderen allemaal te groot. Inzichtelijke website, dus makkelijk besteld en geleverd