Arnold Stronkhorst

Overzichtelijke webshop gemakkelijk bestellen
Snelle levering zoals afgesproken. Defecte lamp werd probleemloos zeer vlot vervangen.

Duncan

Snel contact bij klein leveringsfoutje. Foutje meteen hersteld.

Piet van amsterdam

Ledlampjes die ik had gekocht gingen erg stuk
klacht gemeld en heb er nieuwe voor terug gekregen
Prime service

Jaap

Levert producten die doen wat ze moeten doen

Jeroen

Dit was mijn eerste ervaring met ecobright, deze was zeer prettig. Ik was op zoek naar lage inbouwspots en een smart dimmer, en had hier vragen over gesteld welke ik zou moeten hebben, door een... Dit was mijn eerste ervaring met ecobright, deze was zeer prettig. Ik was op zoek naar lage inbouwspots en een smart dimmer, en had hier vragen over gesteld welke ik zou moeten hebben, door een duidelijke uitleg en toegevoegde producten (opties) wat voor mij geschikt zou zijn heb ik de juiste kunnen bestellen. Bedankt hiervoor!

Boreel

Weinig ervaring tot nu toe, maar de Led lampen die ik heb gekocht voldoen ruimschoots aan de verwachting, voor een Ledlamp van 1 watt geeft het voldoende licht voor het opject waar ik ze voor... Weinig ervaring tot nu toe, maar de Led lampen die ik heb gekocht voldoen ruimschoots aan de verwachting, voor een Ledlamp van 1 watt geeft het voldoende licht voor het opject waar ik ze voor gebruik, namelijk een elektrische haard.

Aonne

Fantastisch, EcoBright had de juiste maat led-lampen als vervanging van halogeen (G4) in en onder keukenkastjes. Bij anderen allemaal te groot. Inzichtelijke website, dus makkelijk besteld en geleverd

Wim de Wit

Prima, goede service

Roland

Snelle levering alles werkte perfect

Albert Kleverlaan

Prima levering