Super tevreden, bestellen en snel bezorgd een dikke 10
Leo
3 producten: dimbare led steeklampjes g4, bijpassende trafo bij de lamp en bijpassende dimmer.
Werkt uitstekend. Goede uitleg op de site om het juiste materiaal te kunnen kiezen
O.Ibes
Prima led driver. Goede klantenservice.
John van Asperen
Snelle verzending. Correcte afhandeling van defect.
Ollie
Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering, TOP
BVELD
Eindelijk het type lampje E14 bij EcoBright gevonden. Het was in geen enkele winkel te koop. Gunstige prijs en vlotte levering. Wij zij er heel tevreden mee.
Chris
Zeer goed
Richard
Al meerdere malen bij ecobright besteld en zeer tevreden met hun producten, service is uitermate goed en reageert adequaat. Ben nu begonnen bij een vriend allerlei zigbee dimmers te...Al meerdere malen bij ecobright besteld en zeer tevreden met hun producten, service is uitermate goed en reageert adequaat. Ben nu begonnen bij een vriend allerlei zigbee dimmers te installeren met de spullen van ecobright!
Jan Moolenaar
Goede ervaring, snel geleverd. Soepel en snel kunnen retourneren ondanks mijn verkeerde bestelling. Prettig contact hierover gehad
Hans
De bestelde produkten zijn vlug en netjes afgeleverd.