Meeste materialen geleverd, maar kreeg gen mededeling dat de Led driver ergens anders vandaan moest komen. Kon hem niet via Ecobright bestellen en moest daarvoor apart verzendkosten betalen.
Johan
Goed klantenservice. Duidelijke website. Snelle levering. Mooie producten.
Bas
Eenvoudig te installeren en werkt perfect met led!
Vervaart
Diverse en tot nu toe bevalt het prima. De 2 laatste producten (verlichting ) geretourneerd omdat het niet paste bij ons interieur.
Rene Kooyman
Correct afgeleverd na paar dagen zoalsbeloofd
Patrick
Prima kwaliteit
Rolf Scholte
Had een paar defecte lampje, een berichtje met kopie van aankoopbewijs voldoende. de volgend dag 2 nieuwe lampjes in de brievenbus. prima service, ga zo door
Michael Meyer
Snelle levering, goede kwaliteit
Ricogro Beheer BV
Eindelijk een spot vergelijkbaar met halogeen. Sprankelend licht i.p.v. doods led, ingebouwde reflector i.p.v. lens. Super.
John B. van JBBC
Dankzij een onjuist bestelde LED lamp en een onvolledige instructie bij een LED dimmer lukte het mij niet om een lamp aan te sluiten. Omdat ik had getest dat de dimmer zelf goed functioneerde, kon...Dankzij een onjuist bestelde LED lamp en een onvolledige instructie bij een LED dimmer lukte het mij niet om een lamp aan te sluiten. Omdat ik had getest dat de dimmer zelf goed functioneerde, kon ik Ecobright niets verwijten. Toch maar een mail gestuurd om aan te geven wat mijn problemen waren. Tot mijn verrassing kreeg ik dezelfde dag nog een uitstekend antwoord, waarmee ik de meeste problemen kon oplossen. Toen nog 1 probleem over was, en ik dat via mail liet weten, kreeg ik binnen 5 minuten een antwoord. Alles werkt nu perfect, vooral dankzij de uitstekende service van Ecobright!