w zuidema

Zeer snelle levering leddimmer en spotjes

Bergamin

Bedrijf reageert snel op vragen per mail. Goede website en goed product voor een goede prijs. Jammer dat DPD pas dagen later leverde, dus niet de volgende dag. Vervelend als je lamp kapot is. Als je... Bedrijf reageert snel op vragen per mail. Goede website en goed product voor een goede prijs. Jammer dat DPD pas dagen later leverde, dus niet de volgende dag. Vervelend als je lamp kapot is. Als je dat meldt doet Ecobright daar wel erg laconiek over.

Marijke

Betrouwbaar en snel

pim

Prima snel en correct

M. van Rooij

Altijd prima dimbare lampen voor een scherpe prijs.

de Reus

Vervanging van halogeen 12volt 10 watt lampjes, helaas is de lichtopbrengst duidelijk minder dan de originele versie. Hoger wattage is niet mogelijk vanwege de afmetingen. ook de kleurtemperatuur is... Vervanging van halogeen 12volt 10 watt lampjes, helaas is de lichtopbrengst duidelijk minder dan de originele versie. Hoger wattage is niet mogelijk vanwege de afmetingen. ook de kleurtemperatuur is minder.
Het enige positieve aan de lampjes is het verbruik en de te verwachte levensduur.

Reactie Ecobright.nl:

Beste de Reus,
Bedankt voor uw feedback omtrent het assortiment van de G4 lampjes. Wij zullen dit meenemen in onze input voor het assortiment.
Tim - EcoBright

Ton

Snelle levering van o.a. 3 led dimmers. Er werkt er een perfect. De andere twee doen het niet goed. Schijnbaar werken ze niet op E7S ledlampjes waarvan de led uit een stuk bestaat en in glas is... Snelle levering van o.a. 3 led dimmers. Er werkt er een perfect. De andere twee doen het niet goed. Schijnbaar werken ze niet op E7S ledlampjes waarvan de led uit een stuk bestaat en in glas is gegoten.

Reactie Ecobright.nl:

Beste Ton,
Beste Ton,
Wanneer u er voor kiest om via ons eigen retourformulier uw artikelen retour te sturen betaalt u hiervoor €4,- retourkosten. Ik citeer vanuit de door u meegestuurde link: "Wie welke kosten betaalt. Er moet aangegeven worden wie de kosten voor het retour op zich neemt, inclusief kosteninschatting. Wettelijk zijn deze kosten voor de klant."
U bent natuurlijk vrij om uw producten via een eigen weg retour te sturen aan ons. In dit geval betaalt u, zoals aangegeven wordt in ons retourbeleid, géén retourkosten.
Helaas kosten ook retour gestuurde pakketten geld (verzending, controle, verwerken etc.) hierdoor is het voor ons niet haalbaar om gratis retourneren mogelijk te maken.
Tim - EcoBright

Martin Schenderling

Prima product en service

Harry

Na 2 jaar een probleem met geleverd schakelmateriaal. Het schakelmateriaal zonder enig probleem vervangen door Ecobright.
Wat een geweldige service.