Joost

Na 2,5 jaar ging de schakelaar in de dimmer kapot en er werd direct een nieuwe gestuurd. Gratis.

Rob

Snelle levering, goede communicatie

Tom Wanner

Sterke punt..de service. Led lampjes raakten snel defect na aankoop. Tot nu steeds gratis door jullie vervangen . En altijd snelle reactie. TOP

Imvas II

Goede service

Reactie Ecobright.nl:

Dag Filip,
Dag Filip,
Vervelend dat u niet tevreden bent over het product dat u heeft besteld. Het product was, zoals u aangaf, defect bij levering. Dit kan natuurlijk een keer voorkomen gezien het een elektronisch product betreft. Wij hebben u hierop kosteloos een vervangend exemplaar toegestuurd. Hierna hebben wij niets meer van u vernomen dus gaan wij er vanuit dat deze werkend is aangekomen. Mocht dit niet zo zijn dan horen wij dit uiteraard graag.
Hopelijk werkt het product nu naar wens.
Tim - EcoBright

Wim

Mooie lampen die met ZigBee 3 direct in de Philips hue app worden opgenomen. Bovendien hebben deze een mooie donkere coating en kunnen de lampen gedimd worden en van wit tint veranderen. Dat alles... Mooie lampen die met ZigBee 3 direct in de Philips hue app worden opgenomen. Bovendien hebben deze een mooie donkere coating en kunnen de lampen gedimd worden en van wit tint veranderen. Dat alles met een nette prijs een prima investering

Herman

Snel en goed de producten ontvangen. Mooi product. Mijn vrouw vond het de beste aankoop sinds tijden

Rob

Prima snelle levering, goed verzorgd