Bas Hofstra

Snel gelverd

Robert Boer

Dudimmer gekocht. Na montage dinde hij niet zoals de vorige oude dimmer. Even gebeld en het bleek dat er een stroomdraad anders aangesloten moest worden, dan de bijgeleverde beschrijving. Vlot... Dudimmer gekocht. Na montage dinde hij niet zoals de vorige oude dimmer. Even gebeld en het bleek dat er een stroomdraad anders aangesloten moest worden, dan de bijgeleverde beschrijving. Vlot geholpen door dit bedrijf, en de dimmer werkt nu perfect!

Frank Thomas

Snelle service

Hesuyoro

Redelijke prijzen. Uitgebreid aanbod. Snelle verzending en keurig verpakt.

Snel geleverd.

Frank Hessels

Website geeft duidelijke en complete info. Wat ik zocht, heb ik gevonden

We waren op zoek naar twee G9 lampjes 2700K 3W en twee dimmers van 0% tot 100%. Dit bleek lastiger te zijn dan gedacht. We zagen op internet best veel klachten over flikkerende lampen als je ze op... We waren op zoek naar twee G9 lampjes 2700K 3W en twee dimmers van 0% tot 100%. Dit bleek lastiger te zijn dan gedacht. We zagen op internet best veel klachten over flikkerende lampen als je ze op schemerlicht/kaarslicht wil zetten dus dichtbij de 0% . Bij Ecobright zagen we de G9 lampjes 3W pro icm de Eco-dim 0-50 watt en werd beloofd dat deze combinatie echt goed zou werken van 0 tot 100% dimmen. En dat klopt helemaal!! Wij zijn er heel blij mee en kunnen ze uit ervaring echt aanbevelen!

Snel en duidelijk

RonaldB

Vlotte afhandeling bestelling. Doet wat ie moet doen.

Mooie kwaliteit led lampen en armaturen voor een prima prijs. Helaas ontbrak een item van mijn bestelling, na een mailtje naar de klantenservice is dat de volgende dag alsnog bezorgd. Prima opgelost... Mooie kwaliteit led lampen en armaturen voor een prima prijs. Helaas ontbrak een item van mijn bestelling, na een mailtje naar de klantenservice is dat de volgende dag alsnog bezorgd. Prima opgelost dus!