Angelo Veldman

Duidelijke site, en handige tool om te kijken wat voor dimmer je nodig hebt.

MG

Led lampen besteld. Goed product, voldoet aan verwachtingen, snel bezorgd

Snel en goed contact

M Betzema

Dimmer en serie lampen besteld (betere prijs dan in lokale bouwmarkt). Door duidelijke en uitgebreide info op de site van Ecobright wist ik al snel welke producten ik nodig had👌De bestelling werd... Dimmer en serie lampen besteld (betere prijs dan in lokale bouwmarkt). Door duidelijke en uitgebreide info op de site van Ecobright wist ik al snel welke producten ik nodig had👌De bestelling werd bovendien snel geleverd!

Snel en goedkoop. Grote sortering

Goede respons op gestelde vragen

Goede afhandeling van bestelling en ook de telefonische ondersteuning.

Jur de Pauw

Goede productinformatie, plus snel en goed advies via email. Vlotte levering. Ik heb 2 Zigbee LED dimmers besteld, de basic en de pro, voor toepassing in een Philips hue systeem. De pro versie (met... Goede productinformatie, plus snel en goed advies via email. Vlotte levering. Ik heb 2 Zigbee LED dimmers besteld, de basic en de pro, voor toepassing in een Philips hue systeem. De pro versie (met optie voor fase aansnijding) was niet nodig geweest.
Ik vindt het belangrijk dat er een lokale bediening, geïntegreerd in standaard schakelmateriaal, beschikbaar blijft in plaats van losse draadloze afstandsbedieningen. Daarnaast kan ik met één dimmer een groot aantal plafondspotjes met (dim to warm lampjes) dimmen in plaats van (dure) hue lampjes te kopen. Ik ben minder geïnteresseerd om allerlei kleuren te kunnen instellen. De dimmers werken uitstekend. De bediening via een pulsgever (in plaats van een potmeter) en drukschakelaar werkt heel mooi. Ik heb een extra pulsdrukker aangesloten (hotelschakeling), waarmee ook te dimmen is. Zojuist heb ik nog 3 extra dimmers besteld.