Vanaf het moment van aanvragen van een offerte tot en met de realisatie zijn we zeer tevreden.
Fam Zwiggelaar
Supersnelle offerte van Sven Mulder, een week later hebben vakinstalateurs. Ralph en Melger de zonnepanelen geplaatst , deze heren zijn zeer kundig meedenkend ,klantgericht en hardwerkend , Supersnelle offerte van Sven Mulder, een week later hebben vakinstalateurs. Ralph en Melger de zonnepanelen geplaatst , deze heren zijn zeer kundig meedenkend ,klantgericht en hardwerkend , We zijn er zeer blij mee bedankt heren !
De lange
Zeer snel en goed.
Nick
Uitstekend Goed geholpen, vreidnelijke mensen.
A. Lamberts
Vlotte legging en aansluiting
Danny
Geweldige service. Ook de afwikkeling met de btw teruggave is tot in de puntjes geregeld. Hier komen we zeker bij terug.
Roy
Professioneel installatiebedrijf. Zonnepanelen i.c.m. een e-ketel. Wij zijn van het gas af met een relatief lage investering.
De Ruiter
Zeer vriendelijk den deskundig bedrijf! Behulpzaam en meedenkend personeel Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan!
Solveig Franz
Super happy with the installation and customer service!
Caren en Niels
Wij zijn via Frank In contact gekomen met Edit B.V. Wij wilden graag ons aangekochte huis verduurzamen. Na een prettig gesprek met Mitchel en een scherpe offerte hebben we de opdracht door hun laten...Wij zijn via Frank In contact gekomen met Edit B.V. Wij wilden graag ons aangekochte huis verduurzamen. Na een prettig gesprek met Mitchel en een scherpe offerte hebben we de opdracht door hun laten uitvoeren. Wij zijn ontzettend te spreken over Mitchel en zijn team. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ze denken goed mee en zijn zeer flexibel. Edit B.V bedankt voor alles. Top werk! Succes voor nu en in de toekomst maar wij weten zeker dat het goed komt! Groeten Caren en Niels