Top ervaring! Frank heeft ons hierin goed geadviseerd!
Fam. Kniest
Alles is naar wens geplaatst en we zijn zeer tevreden. Fijne medewerkers en zeer duidelijke uitleg . Zeker een aanrader.
Jose
Zeer ervaren en vriendelijke medewerkers die echt verstand van zaken hebben. Werken netjes , snel en geven goed uitleg. Zeker een goed bedrijf om in te schakelen voor een opdracht!
De Wals
De monteurs waren deskundig en correct.
Familie Hielckert
Goed geregeld van offerte tot aan montage ! Dikke aanrader
John ellermeijer
Goeie service
Ton
Vooraf goed geadviseerd, deskundige monteurs en vriendelijke binnendienst.
Krijgsman
Meerder bedrijven op de koffie gehad voor zonnepanelen maar nooit echt advies gehad. Met deze partij meerder gesprekken gevoerd over hoe ik het beste kon verduurzamen en wat het beste in onze...Meerder bedrijven op de koffie gehad voor zonnepanelen maar nooit echt advies gehad. Met deze partij meerder gesprekken gevoerd over hoe ik het beste kon verduurzamen en wat het beste in onze situatie paste. In de gesprekken hebben ze mij oprecht het gevoel gegeven dat ze actief wilden meedenken ipv zoveel mogelijk verkopen. Panelen liggen er nu ruim een maand op en ik ben zeer content met het resultaat. Top bedrijf met vriendelijke en deskundige medewerkers. Zeker een aanrader.
Willem
Onlangs een laadpaal gekocht bij deze firma, vooraf goed ingelicht over de verschillende merken en type palen. Altijd gedacht dat elke laadpaal het zelfde was en deed maar blijkt in de praktijk toch...Onlangs een laadpaal gekocht bij deze firma, vooraf goed ingelicht over de verschillende merken en type palen. Altijd gedacht dat elke laadpaal het zelfde was en deed maar blijkt in de praktijk toch net iets anders. Van het moment van opdracht tot aan montage was tot in de puntjes geregeld. Zeker een aanrader !