Algemeen advies
Ontvangst
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid winkel
7.8/10

Johan

Uitstekend door Wilfred geholpen! In eerste instantie vanuit Rotterdam naar deze optiek gegaan op basis van openheid van prijzen (iets waar menig optiek nog van kan leren!) en de lovende reviews.... Uitstekend door Wilfred geholpen! In eerste instantie vanuit Rotterdam naar deze optiek gegaan op basis van openheid van prijzen (iets waar menig optiek nog van kan leren!) en de lovende reviews. Bij binnenkomst mer je direct al dat de klant centraal staat en dat er met je wordt meegedacht. Ik had zelf al van te voren een aantal monturen uitgezocht om te passen, maar Wilfred gaf zelf ook nog enkele suggesties. Hij heeft hierbij de ideale montuur voor mij gevonden wat beter bij mij past, zowel qua pasvorm als esthetisch. Er wordt echt tijd voor je uitgetrokken onder het genot van een kopje koffie. De meting was ook een aangename ervaring en is ook heel uitgebreid. Al na slechts een halve week ontving ik bericht dat mijn bril klaar lag, dus gelijk weer naar Tilburg. En opnieuw merk je de goede sfeer daar. De bril was meteen goed, een heel verschil met wat ik daarvoor (van een budgetketen) droeg. Aanrader!

Openheid van prijzen, professioneel

Garrett Leight montuur met Eyezen boost glazen

Bart van Hattem

Had problemen met mijn nieuwe bril. Dit werd keurig opgelost n.a.v. een nieuwe meting met levering nieuw glas. Ik zie het nu weer volledig zitten :-) dank je wel Patrick! Wat een service !

Goed én eerlijk advies. Meedenken naar mogelijkheden m.b.t. beschikbare budget

Eigenlijk niet!

Aangekocht product

Bril met multifocale glazen op verschillende sterkte

Hans van Halteren

Fijne winkel ze nemen alle tijd

de aangekochte bril is compleet. dus niet als bij veel andere winkels. is de bril heel goedkoop en komt er later wel of niet ontspiegelen nog bij

graag zou ik een maandelijks spaarplan zien, omdat de brillen toch best aan de dure kant zijn, dit is niet voor iedereen haalbaar, met een spaarplan kun je toewerken naar een nieuwe bril om de 3... graag zou ik een maandelijks spaarplan zien, omdat de brillen toch best aan de dure kant zijn, dit is niet voor iedereen haalbaar, met een spaarplan kun je toewerken naar een nieuwe bril om de 3 jaar of zo, nu heb ik 6 jaar gewacht, laat de mensen sparen, geef ze dan een korting na 3 jaar en u bent zeker van een vaste klant, win win situatie

computer bril

Peter Eijffert

Perfecte ontvangst en goed advies.

Nemen de tijd.

Nee.

Desire bloks

Top Zaak .
Professionele mensen die weten waar ze het over hebben .Goede adviezen en service.
Fijne sfeer in de zaak .

Professionele mensen
Fijne sfeer.

Geen .

Janssens

Uitdtekend

Aandacht en kundig advies voor de klant

Brigit Bourgonjen-Mutsaers

Hier word netjes en adequaat met de klant omgegaan. Mijn moeder riep al jaren, ga daar nou eens naar toe.... had ik maar eerder geluisterd!

Oogmeting word alle tijd voor uitgetrokken alsook het uitkiezen van een montuur.

Bereikbaarheid is prima, maar parkeergelegenheid helaas niet.

Eekelaaroptiek

Correct, op tijd, ruime behandeltijd

men neemt de tijd, goede uitleg

bril en zonnebril

Eekelaar Bredaseweg

Mijn man en ik hebben met dit bedrijf een erg goede ervaring, goede behandeling ,vriendelijke mensen, geduld, rustig en goed kunnen luisteren.

de aandacht die ze aan alle klanten geven en de servicen.v.t.

n.v.t.

is goed

M Kafoe

In een woord geweldig

Vriendelijk personeel en mooie zaak lekker houden zo

Houden zo

Bril en zonnebril