Bennie Klooken

Het was een geweldige reis. Prima hotel [ontbijt kon beter]
We hebben heel veel gezien. De excursies waren erg interessant.
Een fijne en...
Het was een geweldige reis. Prima hotel [ontbijt kon beter]
We hebben heel veel gezien. De excursies waren erg interessant.
Een fijne en betrouwbare chauffeur. Al met al hebben we erg genoten van deze reis.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goed georganiseerd en een goede chauffeur met veel kennis van Italië.

Arnold Westen

Mooie fietsreis, begeleider was tijdens de reis niet in de bus wegens ziekte familie prima chauffeur moest hard werken met een 2etages aanhanger'. op de terugweg geklooi met fietsen overzetten... Mooie fietsreis, begeleider was tijdens de reis niet in de bus wegens ziekte familie prima chauffeur moest hard werken met een 2etages aanhanger'. op de terugweg geklooi met fietsen overzetten in andere bus bij terug komst alweer in braken in auto,s zeer slechte zaak . parkeren bij tok en fietsreis een volgende keer ik weet het nog niet

Ina Westerhof

De reis was goed ingedeeld, alleen jammer dat niet aangegeven was dat het geen reis was als je niet goed ter been bent. We hadden een rolstoeler en een meneer met een rollator die deel nam aan deze... De reis was goed ingedeeld, alleen jammer dat niet aangegeven was dat het geen reis was als je niet goed ter been bent. We hadden een rolstoeler en een meneer met een rollator die deel nam aan deze reis, wel met begeleiding.
maar in Florence ging het al mis, wij liepen door, maar moesten steeds wachten, de gids was daardoor al snel geïrriteerd, ze wilde wel, maar kon niet sneller. Daardoor en de hele korte tijd die we hadden in Florence omdat er na Florence nog een wijnproeverij op het programma stond ( die niet vermeld stond in uw programma) heb ik weinig van Florence kunnen zien...zo jammer :(
De rolstoel en de rollator hebben me vaak ' dwars' gezeten op deze reis.. niet de personen, maar wel om iets te bezichtigen.
Ik ben zelf een eind vijftiger en heb deze reis nu willen doen omdat ik als ik eind zestig ben niet weet of ik anderen tot last zou zijn... ook in Rome raakten we de gids kwijt, of zij ons.. eh..ja zeker, zij ons.. ongelooflijk, daardoor niets van Rome gezien, aleen de Trevi fontein.. geef alstublieft aan dat je op deze reis goed ter been moet zijn. Ik weet van mijzelf dat ik over 10 jaar deze reis niet kan doen, maar mensen die gewend zijn dat mensen naar je moeten luisteren kunnen deze afweging niet maken.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur was super. De reis is goed geregeld als iedereen redelijk goed ter been zou zijn.

mounoury

Uitstekende organisatie, ondanks de "fietsbegeleiding"die de route ook voor de 1e keer meemaakte, maar de knelpunten werden goed opgelost. Volgordevan de dagen zou beter kunnen. Nu hadden we de 1e... Uitstekende organisatie, ondanks de "fietsbegeleiding"die de route ook voor de 1e keer meemaakte, maar de knelpunten werden goed opgelost. Volgordevan de dagen zou beter kunnen. Nu hadden we de 1e dag flinke klimpartijen en als je de dagen zou beginnen met eerst de Donau en dag 3/4 de Inn denk ik dat het beter te doen zou zijn voor menigeen. Het diner in het hotel was matig en erg gehaast waardoor er 's avonds geen afterdinner sfeer was, een gemiste kans.

Welke reis heeft u gemaakt?

de buschauffeur die zeer relaxed en deskundig acteerde, erg prettig en geeft een goed gevoel.

Wielinga Meerbeek

Een erg mooie reis een hele goede chauffeur en de hotels waren goed en netjes

Welke reis heeft u gemaakt?

Dat de chauffeur bijna meer wist te vertellen dan de reisleider die wij een dag mee hadden

Jos en Greet van Benthem

De bus waarmee we de reis maakten was een hele mooie en werd erg schoon gehouden door chauffeur Peter.

Het hotel viel meteen bij aankomst al tegen door de vele, hoge trappen, inpandig was wel een lift maar door de v ele kruip-door- sluip-door situaties om naar het restaurant te gaan moest er veel trap gelopen worden. De kamer was matig en de douche/toiletruimte heel minimaal. Fietsbegeleiding onderweg was er niet en de route op de vierde dag over de voormalige spoorlijn was heel saai en eentonig, geen terras, restaurant of dorpje gezien. De hybridecfiets was erg goed, de e bikes waren een allegaartje. De maaltijden in het hotel waren redelijk.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur was erg vriendelijk en voorkomend, de begeleidster royaal met traktaties bij binnenkomst.
De afscheidsmaaltijd bij juffrouw Tok voortreffelijk..

J C M Dekkers

We waren met 6 personen in Oostenrijk Hinterthiersee
We waren met 6 personen in Oostenrijk Hinterthiersee
met de heen reis heeft mevrouw Damen op een kapotte stoel gezeten en met de terugreis dreigde hetzelfde na ingrijpen van fietsbegeleider opgelost werd niet gerouleerd in de bus
De hr Mureau heeft twee dagen op een kapotte e-bike gereden nadien op een mountainbike
Dus wij zullen eerst zekerheid moeten krijgen dat dit niet meer gebeurd anders geen EFFE-WEG meer voorlopig

Hotel goed
fietsroutes redelijk

Manon Janssen

Heb een mooie reis gehad, goed georganiseerd.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeuse gaf zeer veel informatie over de omgeving gedurende de ritten.

frans janssen

Toscane is veel cultuur,maar in mijn beleving minder gunstig fietsland.De reisduur is mij ook slecht bevallen, 4 dagen in de bus hangen valt niet mee.,maar dat wist ik van tevoren al .We hadden op... Toscane is veel cultuur,maar in mijn beleving minder gunstig fietsland.De reisduur is mij ook slecht bevallen, 4 dagen in de bus hangen valt niet mee.,maar dat wist ik van tevoren al .We hadden op onze reis wel zeer goede begeleiding en een prima chauffeur.Het hotel voldeed aan onze verwachting.Eten was goed .De dagen waren goed gevuld waardoor het s,avonds wel eens erg laat werd voor we gingen eten.Meestal waren we zo moe dat we voor 23 uur het bed al opzochten.Mijn eindconclusie is dat ik voortaan niet meer zo lang in een bus wil zitten. Verder alle lof voor het begeleidend personeel.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goed deskundig personeel.Gezellige reisgenoten. De reis op zich is zonder wanklank verlopen.
Hotel wel enigzins gedateerd maar het was er goed toeven.

Albers

Heerlijk ontspannen,zelf niet nadenken,gewoon op tijd bij de bus of afgesproken plaats zijn en dan weer op tijd aan tafel schuiven.

Welke reis heeft u gemaakt?

Zelf niet na te denken,alles is geregeld.