a bruining

Onze fietsreis nar dresden-spreewald was tiptop geregeld goede bus goeie chauffeur en goede fietsbegeleider
hotel was ook goed,met als minpuntje dat ze niet echt op grote groepen(zakenhotel) waren ingesteld waardoor je savonds maar een plekje moest zoeken om ff na zitten

alles goed

Wim Bechtold

Heel goed en gezellig

Welke reis heeft u gemaakt?

Chauffeur was goed en alternatief bij het weer

J.F.P. Buckers

Het was een zeer gezellige en leerzame reis en veel heel genoten wat er op mij afkwam.

Welke reis heeft u gemaakt?

Dat de gids heel goed kon vertellen over de geschiedenis over de verschillende streken en steden.
Daarnaast deed hij de verzorging vrij goed, bijvoorbeeld met verschillende drankjes en hapjes.

Riet De Jong

Prima chauffeuse, prima ontbijt, mooie hotelkamer, diner iets minder. Afscheidsdiner super.
mooie excursies met goede gidsen, kortom mooi programma ook , 's avonds leuke muziekavonden.

Welke reis heeft u gemaakt?

Jolanda onze chauffeuse verdient een compliment. Hotelkamer en muziekavonden.

J.M. Bruggeman

Leuk reisaanbod, goede chauffeurs, gemoedelijkheid.
Wel na boeking veel bijbetalen voor alle excursies. Beter om dit vooraf duidelijker aan te geven.

Welke reis heeft u gemaakt?

Duidelijk programma en reisbeschrijving.

Kees de Jong

We hebben met Effeweg bijzonder geslaagde busreizen gemaakt naar Toscane en Kroatie ( Eiland Krk).

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede hotels en een mooi uitgebreid reisprogramma.

R.Hol

Over het algemeen waren wij bijzonder tevreden over zowel de reis als ons verblijf in Barcelona en omgeving. Wel zouden wij willen adviseren in de reisgids zoveel mogelijk aan te geven hoeveel tijd... Over het algemeen waren wij bijzonder tevreden over zowel de reis als ons verblijf in Barcelona en omgeving. Wel zouden wij willen adviseren in de reisgids zoveel mogelijk aan te geven hoeveel tijd er met de uitstapjes gemoeid is. Nu zat er een dagje Andorra bij waarvan wij de reisduur veel te lang vonden voor hetgeen er werd geboden. Deze trip is veel te vermoeiend. Als er in de gids globaal word aangegeven hoe lang de trip ongeveer duurt, dan waren wij er niet eens aan begonnen. Veel van onze reisgenoten vonden met name die trip tegenvallen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Bijzonder prettige chauffeur en reisleider. Eenvoudige overnachting hotels in Frankrijk, maar gezien de prijs voldoende.

H.H. de Klerk

Mijn ervaring: goede bussen; prima hulpvaardige en aardige chauffeurs. Reis is perfect voorbereid. Hotels ruim voldoende. Verzorging in hotels ruim voldoende

Welke reis heeft u gemaakt?

Chauffeur Gerrit uit de buurt van Nw. Leusden is een geweldig fijne, aardige man. Hulpvaardig. Voor een grapje altijd in. Goede en terdege kennis van zaken.

Piet Kraakman

Prachtige 8-daagse reis door de omgeving van Fagernes. Misschien wel een minpuntje is dat je maar een beperkt deel van Noorwegen ziet. Programma zat overigens prima in elkaar met een belangrijke rol... Prachtige 8-daagse reis door de omgeving van Fagernes. Misschien wel een minpuntje is dat je maar een beperkt deel van Noorwegen ziet. Programma zat overigens prima in elkaar met een belangrijke rol voor de fantastische chauffeur annex reisleider Gert.

Welke reis heeft u gemaakt?

Prachtige boottocht door een Fjord gemaakt.

RAvZ

Goede reis met nog enkele kleine verbeterpunten t.a.v hotel dublin en nenagh en chauffeur pendel dienst die nauwelijks kennis had van zowel bus als uitstaplocaties

Welke reis heeft u gemaakt?

kennis van zaken, enthousiasme van de chauffeur en communicatieve vaardigheden om er een goede reis van te maken