maria willems

Wel een leuke reis, doch de hotels onderweg vond ik waardeloos . ook h.p. hoeft volgende keer niet meer, wij zoeken liever zelf een leuk restaurantjes.

Welke reis heeft u gemaakt?

Leuke chauffeur, en genoeg stops onderweg.

G. van Sermondt

Een minpunt aan onze reis vonden wij het te kleine busje waarmee je werd opgehaald. De koffers moesten tussen de mensen op het middenpad geplaatst worden. Heel gevaarlijk. De reis en organisatie... Een minpunt aan onze reis vonden wij het te kleine busje waarmee je werd opgehaald. De koffers moesten tussen de mensen op het middenpad geplaatst worden. Heel gevaarlijk. De reis en organisatie waren prima verzorgd.

Welke reis heeft u gemaakt?

Wij vonden de vriendelijkheid en het organisatievermogen van onze chauffeur Luut van grote klasse.

martin Boerakker

We hebben een schitterende vakantie gehad ook de chauffeur was perfect veel gezien en ook had de chauffeur nog wat extra dagtochten waar we ook aan mee hebben gedaan alleen het inchecken in Spanje... We hebben een schitterende vakantie gehad ook de chauffeur was perfect veel gezien en ook had de chauffeur nog wat extra dagtochten waar we ook aan mee hebben gedaan alleen het inchecken in Spanje duurde echt lang ze was hele maal alleen en vaak bod telefoon die ze rustig aannam Terwijl ze toch weten dat we aankomen chauffeur had gebeld bijna een uur moeten wachten dat vond ik wat minder maar mooi hotel eten perfect

Welke reis heeft u gemaakt?

Vooral de chauffeur die met ons veel dingen heeft laten zien echt een pluim voor de chauffeur en het overnachting de heen en Terug reis en het eten in Frankrijk vond ik minder

R. Eggenhuizen - Baudoin

Genoten van de reis, van de mooie fietstochten, het goede hotel met prima ontbijt en diner.
De prijs-kwaliteitverhouding is prima.

Welke reis heeft u gemaakt?

Vooral de behulpzaamheid van onze chauffeur Leonard, de uitgebreide informatie op de terugreis voor de volgende dag,
Inclusief plattegronden en bezienswaardigheden.

E.A. Cassee

Prettige chauffeur / reisleiding. prima hotel. Goede prijs/prestatieverhouding.
De maaltijd aan het eind, terwijl je dan graag liever naar huis wil, vinden we wel vervelend.
Jammer dat...
Prettige chauffeur / reisleiding. prima hotel. Goede prijs/prestatieverhouding.
Jammer dat Heerde soms wel, soms niet een opstapplaats is. Het ligt bijna direct aan de snelweg. Zou fijn zijn als dit optioneel wel mogelijk is.

Zie hierboven.

Opm. 1 feedbackformulier over meerdere reizen is eigenlijk niet handig. Ervaringen zouden wisselend kunnen zijn.

Ineke streefkerk

Alles was perfect geregeld en het programma sloot goed op elkaar aan.
Er was voldoende vrije tijd en de hotels waren goed.
Heel belangrijk vonden wij de fantastische chauffeur, reisleider.

Welke reis heeft u gemaakt?

Dat is zo goed op tijd liep.

Jeanne v Groezen

Zeer tevreden en fijne chauffeur . Mooi op tijd iedereen bij de bus als we moesten vertrekken.

We hadden de zelfde chauffeur als 2 jaar geleden, prima chauffeur

HJP. Lamers

Een uitstekende reis met veel en diversen activiteiten om cultuur, geschiedenis en culinair te genieten

Welke reis heeft u gemaakt?

De gemoedelijkheid van zowel de chauffeur als de accommodatie waar ik heb mogen overnachten

Wim van der Linden

Hele mooie reis met prachtige fjorden en bergen.

Welke reis heeft u gemaakt?

we hebben alles gedaan wat er in het programma staat, en zelfs meer.
alles was goed geregeld op een paar puntjes na.

Thea Terwel

Effeweg heeft het goed georganiseerd, alleen om in Italië te fietsen ( Toscane ) is levens gevaarlijk. Je moet vaak langs de drukke weg .Slecht hotel.
En de bevolking is dit niet gewend rijden...
En de bevolking is dit niet gewend rijden als gekken. De reis is prachtig maar wel een druk progamma. 2 uurtjes in een stad en dan weer verder. Lucca prachtig was graag langer gebleven, daarna naar Pizza, niks aan toeristen fabriek.

De bus reis was prima, hele goede rustige chauffeur ( Kees ) en hulpje Mick