R.v.d.Brink

Het fietsprogramma is een aanrader dat zeker voor herhaling vatbaar is. De begeleiding is ook uitstekend, niets op aan te merken. De verzorging in het hotel, ontbijt-diner komt amateuristisch... Het fietsprogramma is een aanrader dat zeker voor herhaling vatbaar is. De begeleiding is ook uitstekend, niets op aan te merken. De verzorging in het hotel, ontbijt-diner komt amateuristisch over te weinig ruimte voor een goede uitstalling. Een deel staat op 2 tafeltjes, de rest op de bar,

nee

Fam Hiddink

Wij hebben deel genomen aan fietsvakantie Belgische kust met een dag Engeland, daar was de tijd te krap fietsen en bezichtigen. Dan is onze mening je gaat voor fietsvakantie, dan de kathedraal... Wij hebben deel genomen aan fietsvakantie Belgische kust met een dag Engeland, daar was de tijd te krap fietsen en bezichtigen. Dan is onze mening je gaat voor fietsvakantie, dan de kathedraal maar overslaan

Welke reis heeft u gemaakt?

Prima hotel, alleen de tafeltje aan de kleine kant.

Willem de Ridder

Wij hebben de 10-daagse reis naar Krk gemaakt. Deze reis is ons zeer goed bevallen.

Welke reis heeft u gemaakt?

* zeer deskundige en prettige chauffeur (Ronald)
* goede prijs-kwaliteitverhouding
* zeer deskundige en prettige chauffeur (Ronald)
* goede prijs-kwaliteitverhouding
* Prima hotel op Krk (we hebben wel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de kamer te upgraden) personeel, inrichting kamer en maaltijden waren prima. Bij thuiskomst iedere dag gezellig terras en heerlijk zwembad of prachtige zee!
* Effe weg heeft veel opstappunten bij de start van de reis, we konden tegenover ons huis opstappen.
* Goed excursieprogramma met keuzemogelijkheid om onderdelen over te slaan.

aandachtspunten:
* er is overlapping van excursies met een andere reis naar Kroatië, waardoor het minder interessant voor ons is om die reis ook nog te maken
* door de keuze voor een prima hotel op Krk moeten er wel grote afstanden in Kroatië afgelegd worden.

I.J.C. Moras

Hele leuke vakantie gehad

De chauffeur Ronald

Leo Plaisier

Onze reis naar Kirchberg in Oostenrijk is uitstekend bevallen. Het was voor ons de eerste busreis die we maakten, maar
het zal zeker niet de laatste zijn. We hebben heel veel mooie plaatsen...
het zal zeker niet de laatste zijn. We hebben heel veel mooie plaatsen bezocht en zowel de chauffeur als het hotel waren
perfect.

Welke reis heeft u gemaakt?

Mooie, ruime comfort class bus en een uitstekende verzorging en een mooie kamer in het hotel.

Fam. L.R.G. Hidding

Het was top

Een klasse chauffeur

Burgler

Geweldige reisorganisatie, met goede chauffeurs/reisleiders

Organisatorisch goed geregeld

Ans Hekerman

Het was kort maar KRACHTIG...veel gezien, goed begeleid door de chauffeur... dus dat was thuiskomen: moe en voldaan.

Welke reis heeft u gemaakt?

veel relevante informatie van de chauffeur.
fijn hotel.

Hennie Schans

Fijne reis gehad. Leuke busschaufeur. Die tevens een goede reisleider was. Bedankt

Welke reis heeft u gemaakt?

De meren en de grotten waren voor ons het aller mooiste.

G. Timmers

Baltische Staten
Was een mooie reis, goed georganiseerd.
Maar wij vonden dat we op de heen en terugreis te lang in de bus hebben gezeten.
Hadden achteraf toch liever wat langer...
Baltische Staten
Was een mooie reis, goed georganiseerd.
Hadden achteraf toch liever wat langer onderweg geweest en meer betaald .
(de laatste 2 dagen zit je erg lang in de bus.)
( overnachtingen zoals in Potznan. en dan een stad bezichtigen b.v.)

Een minpunt vonden we de lunches die we extra hadden bijgeboekt.
We hadden die geboekt omdat, volgens de chauffeur, op zondag niets open was of dat er in de nabijheid geen andere mogelijkheden waren om te eten.
Dat klopte niet. We hebben spijt dat we met de groep zijn gaan eten. Het eten was te duur voor we wat we kregen en het werd te snel opgediend. We hadden liever op eigen gelegenheid ergens rustig gaan eten.