Cor van Gent

Schitterende ervaring

Welke reis heeft u gemaakt?

Gemoedelijkheid niets moest ieder zijn eigen gang

A.Blokzijl

de reis naar Roemenië was een prachtige ervaring. Wat een mooi land.

Welke reis heeft u gemaakt?

De Roemeense gids die van alles vertelde over het land, de geschiedenis, de leefomstandigheden van de Roemenen nu en nog veel meer was heel goed en interessant.

Gerrit Grunder

Het was een prachtige en interessante reis. We hadden het geluk dat het weer prima was gedurende de gehele reisbureau. Voorts had de chauffeur het programma zodanig ongesteld dat we afwisselend... Het was een prachtige en interessante reis. We hadden het geluk dat het weer prima was gedurende de gehele reisbureau. Voorts had de chauffeur het programma zodanig ongesteld dat we afwisselend de herdenkingsmunten uit WO II en overige toeristische attractie uit de omgeving gingen bezoeken. De hotels waren jammer genoeg zeer sober, maar wel schoon en de bedden werden iedere dag keurig opgemaakt en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur/reisleider Maarten was er een van bijzondere klasse die aan het geheel een grote meerwaarde heeft toegevoegd.

louer

Jaren ervaring met bus reizen ,o,a met kras de jong ,effe weg.oad enz
Jaren ervaring met bus reizen ,o,a met kras de jong ,effe weg.oad enz
vandaar dat ik deze reis naar de dolomieten -trentino toch nog een verrassing was met name de chaufeur-reisleider was prima maar ook van de reis zelf hebben wij genoten

Reina Geuzinge-sloots

Het was een fantastische reis met een geweldige chauffeur!! Alleen het Best Western hotel in Gardermoen schoot op de heen- en terugreis schromelijk tekort zonder excuses . Slecht en niet gaar eten.... Het was een fantastische reis met een geweldige chauffeur!! Alleen het Best Western hotel in Gardermoen schoot op de heen- en terugreis schromelijk tekort zonder excuses . Slecht en niet gaar eten. Kamers pas om half 10 's avonds klaar. Geen handdoeken op de kamer.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur Albert als reisleider en als chauffeur.

Anna van Riessen- van Eeren

Prachtige reis naar Toscane. Zeer ervaren chauffeur/reisleider zeer veel dank aan Allart. Alle excursies waren prachtig.

Welke reis heeft u gemaakt?

Siena, Elba, wijnboerderij AIOLA, marmergroeve en Florence.

H.Efftink

We hebben een heerlijke vakantie gehad goede hotels prima chauffeur
we waren helemaal tevreden

H.Best.

De singlereis naar Thuringen en Saksen heb ik als zeer interessant en leerzaam ervaren.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede chauffeur en leider die alle probleempjes prima opving.
Als nadeel vind ik dat de ons gegunde tijd voor de lunch soms aan de korte kant was zodat we ons
moesten behelpen met een...
Goede chauffeur en leider die alle probleempjes prima opving.
moesten behelpen met een kleinigheidje.

Jan Pouw en A v Gelder

Reis baltische staten,vertrek vanaf juffrouwTok goed geregeld een plus is de mogelijkheid van parkeren.
prima dhaffeur /begeleider Rob, die ook veel wist te vertellen over de diverse omgevingen.
hotels prima, excursies boeiend met goede gidsen
reis voldeed fantastisch aan onze verwachtigingen,Zijn zeer tevreden en tot de volgende eis

Welke reis heeft u gemaakt?

Alles perfect geregeld vanaf de aanmelding,Goede parkeervoorzienig bij juffrouw Tok.
Prima chauffeur/ die alles perfect in de gaten hield en veel wist te vertellenover het traject.Vriendelijk in de omgang maar terecht punctueel aan de afspraken en regels.Prima.
Mooie excursies, Goede hotels met zowel diner als ontbijt.
kortom een reis die voor ons fantastisch is geweest

J.D. van der Tuin

In 15 dagen zowel noorf Spanje als Portugal uitgebreid bekeken!

uitstekende chauffeur/reisleider! (Wil)