G.M.J.M. Hilckmann

Busreis prima, goede chauffeur.
Reis programma goed uitgekiend en zeer afwisselend
Hotel matig , het eten zeer matig, laatste dag iets beter

Welke reis heeft u gemaakt?

De plaats Colmar stak er echt bovenuit, hier haddem wij wel iets laNGER WILLEN VERBLIJVEN

De plaats Colmar stak wel...

De plaats Colmar stak wel de loef af, daar hadden wij wel iets langer willen blijven!

N. Pero-van Gennip

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer bekwame chauffeurs. Zeer voorkomend. Wel een erg groot gezelschap. Bij lunchen of bezichtigingen zijn 52 personen veel. Ook de ruimte aan de zijde achter de... Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer bekwame chauffeurs. Zeer voorkomend. Wel een erg groot gezelschap. Bij lunchen of bezichtigingen zijn 52 personen veel. Ook de ruimte aan de zijde achter de chauffeur in de bus aan de krappe kant. Erg veel excursies mogelijk.

Prima vervoer - goede hotels -

Jaap Huyerman

Verblijf en reis met toebehoren was prima.Wat ons verder tegen houdt om nog eens een reis bij u te boeken, is de tyden van op de opstap plaats.
Dit was in Hoorn smogens om 04.15 uur dit...
Dit was in Hoorn smogens om 04.15 uur dit koste ons 55 euro van Enkhuizen naar Hoorn (er rijden op dit moment geen treinen) met de taxi, geen mensen om ons met de auto hier naar toe tew brangen,

Welke reis heeft u gemaakt?

Een leuke reisleister(en zeer goede chaufeuse),met een goede uitleg van beziens waardigheden.

Willy

Een heerlijk weekje Praag gehad! Goeie reisleidsters die de stad lieten zien. We hadden een prima chauffeur. Al met al was prima verzorgd.

Hennie Drenth.

Prachtige week gehad. dhr Rob v. Alblas

Prachtige reis gehad. Dhr. Rob van Alblas heeft, samen met zijn vrouw, hier aan een grote bijdrage geleverd. Wat een symphatieke mensen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Ja, kon vlak bij huis opstappen.

P.J.Breur

Wij zijn dit jaar voor de 4e keer meegeweest met één van de prachtige reizen uit jullie assortiment. Deze keer naar Italie-Sorrento. Onze ervaring met jullie bevalt ons uitstekend en omdat we deze... Wij zijn dit jaar voor de 4e keer meegeweest met één van de prachtige reizen uit jullie assortiment. Deze keer naar Italie-Sorrento. Onze ervaring met jullie bevalt ons uitstekend en omdat we deze reisje in het voorjaar altijd boeken kijken wij weer uit naar volgend jaar.

Welke reis heeft u gemaakt?

Prima comfort, leuke chauffeurs, goed geregelde excursies, prima hotels, goed eten etc etc.

w.letteboer

Hotel uitstekend. slaapkamers, ontbijt en diner prima. Gastvrije hoteleigenaar. Chauffeur petje af. Goed georganiseerd.
Altmühltal prachtige locatie om te fietsen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Zorg voor de mensen van de chauffeur en fietsbegeleider.
Bus, die je zowel naar het beginpunt bracht en eindpunt ophaalde.
Bediening, vriendelijkheid van het personeel v/h hotel. Zorg voor de mensen van de chauffeur en fietsbegeleider.
Bus, die je zowel naar het beginpunt bracht en eindpunt ophaalde.
Bediening, vriendelijkheid van het personeel v/h hotel.
Diner, waar toty zelfs drie keer werd opgediend.

R. Hoffman

Het is een prachtige reis met hele mooie natuur.
Het is een prachtige reis met hele mooie natuur.
de chauffeuse was een prima bestuurster maar niet een reisleidster met veel uitleg tijdens de reis van de omgeving waar wij langs reden en eventueel een uitleg van het achterland.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het eten was prima en een bijzondere ervaring dat wij bediend werden en niet langs het buffet moesten lopen.
Tevens was het keuze menu uit drie verschillende menu's per gang geweldig.

Mw. J.M. Trenning-Ledegang

Wenen en Wienerwald, een onvergetelijke reis met een uitstekende chauffeur/reisleider. De moeite die hij deed ons zoveel te laten zien was geweldig. Hulde aan deze man (Luut) Wat het af maakte was... Wenen en Wienerwald, een onvergetelijke reis met een uitstekende chauffeur/reisleider. De moeite die hij deed ons zoveel te laten zien was geweldig. Hulde aan deze man (Luut) Wat het af maakte was wel dat we prachtig weer hadden.

Welke reis heeft u gemaakt?

Mijn eerste groepsreis was van begin tot eind prima.

Ronald Helmes

Leuke reis. Goed verzorgd. Waar voor het geld. (Meer dan dat zelfs)