Gerard B. Biesot

Excellent alle 12 keer. Ga nooit meer met een ander 'effe weg'

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede bussen. Uitstekende chauffeurs annex reisleiders, minimaal een 8 soms een 11 (als je dat kunt geven als cijfer). Bijzondere overnachtingsadressen die samen met het eten veel value for money... Goede bussen. Uitstekende chauffeurs annex reisleiders, minimaal een 8 soms een 11 (als je dat kunt geven als cijfer). Bijzondere overnachtingsadressen die samen met het eten veel value for money geven. Goede en gevarieerde reisbestemmingen cq programma's

Ineke van der Noort

Het is een geweldige reis waarin misschien iets meer rustmomenten moeten zitten.
Ik vond het zo overweldigend,dat ik overweeg nog een keer te gaan om alles beter
te kunnen opnemen.Prima...
te kunnen opnemen.Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Welke reis heeft u gemaakt?

Heel veel gezien en gehoord.Nodigt uit tot herhaling.Chaufeur heeft een prettige rijstijl
en weet veel extra informatie te geven .

B.W.Geuvers

Te veel verplichte bezoeken.

Welke reis heeft u gemaakt?

Hotel "Erica" is een prima hotel

P.Nijsen

Prima rondreis door Schotland gemaakt, met een fantastische chaufeuze die ons gedurende de gehele reis een veilig gevoel heeft kunnen geven

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede prijs/kwaliteit verhouding van de hotels.
Prima regeling bij het inchecken bij hotels en toewijzing van de kamers in korte tijd.

Grooters

Goede chauffeur, voor elk wat wils, douche cabine stuk, dakraam maakt met regen veel lawaai.waren op het dak bezig ,om 6,45 uur ging het zeil van het dakraam ze konden zo naar binnen kijken. Geen... Goede chauffeur, voor elk wat wils, douche cabine stuk, dakraam maakt met regen veel lawaai.waren op het dak bezig ,om 6,45 uur ging het zeil van het dakraam ze konden zo naar binnen kijken. Geen map op kamer met gegeven van dokter enz.

Welke reis heeft u gemaakt?

goede maaltijden. kamers goed schoon

Leyting

Alles goed geregeld! Fijn dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Hans de Zeeuw

De reis naar de bloemen Riviera is ons goed bevallen, een prima chauffeur en ter plaatse prima gids.
Het hotel in Duitsland was goed personeel saggerijnig, in Italië prima gezellig familie hotel, bij behoorlijke warmte mis je de airco op de kamers. de stedentrips prima,

Monaco was echt top

J Kanters-Kraus

Het was voor mij de eerste keer met Effeweg, maar na deze ervaring beslist niet de laatste.

Welke reis heeft u gemaakt?

Zeer goede chauffeur (Lucas) die overal wel vanaf wist, was soms nog beter dan gids.

S. de Jong - van der Veen

Prachtige reis met ervaren chauffeur (Mari). Er waren 2 mindere hotels, de overige waren goed.

Diny Panjer

We hebben een hele plezierige reis gehad. Een goede, ervaren en kundige chauffeur/reisleider.

Welke reis heeft u gemaakt?

Veel informatie van de chauffeur. Goede hotels