j. weemaes

Prima hotel, geweldige chauffeur

Koolwijk

Een comfortabele reis met een leuk gezelschap en goede chauffeur

Welke reis heeft u gemaakt?

aanpassingsvermogen van de chauffeur bij tegenslag van buitenaf (wegen afgesloten etc..)

Hans Krol, Heemstede

Inussen 3 x op reis geweest met Effeweg, naar Londen, Parijs en Kent, Dat is steeds prima bevallen

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede bus, prima chauffeur/reisleider en voordelig in prijs

blonk

Ik heb dit al een keer in gevuld
ongeveer 2 weken geleden

Ria de Groot

Op 8 juni met de singlereis meegeweest naar Kroatië. Het was fantastisch, veel mooie plekken gezien. Het hotel in Funtana lag in een groot vakantiepark direct aan zee. Het eten was zeer divers en... Op 8 juni met de singlereis meegeweest naar Kroatië. Het was fantastisch, veel mooie plekken gezien. Het hotel in Funtana lag in een groot vakantiepark direct aan zee. Het eten was zeer divers en prima. Alle hulde voor chauffeur Frans. Was zeer onderhoudend en wist veel te vertellen over de streek.

J. Meijer-Dietz

Onze eerste ervaring met Effeweg: Fietsvakantie Bodensee: Slecht georganiseerd. In plaats van in Didam, bleek onze bus per abuis meegenomen naar Amsterdam, dus ruim een uur later vertrokken. Toen... Onze eerste ervaring met Effeweg: Fietsvakantie Bodensee: Slecht georganiseerd. In plaats van in Didam, bleek onze bus per abuis meegenomen naar Amsterdam, dus ruim een uur later vertrokken. Toen bleek ook dat de fietsbegeleider zich had ziek gemeld. Maandag zou hij/zij of een vervanger komen. Niets van gehoord of gezien. Onze groep moest het dus zonder doen en voor onze chauffeur was dat een extrta belasting, die hij echter zonder morren en met een altijd goed humeur op zich heeft genomen. Een pluim voor onze chauffeur Geert. Maar een nalatigheid van de organisatie. Een fietsbegeleider hoorde er bij te zijn. Dit staat in het reisprogramma en dat was ook echt nodig geweest.
Ook hadden wij een gevraagd om een kamer naast die van onze vrienden. Niet gelukt. Ook doorgegeven dat een persoon vegetarisch is, maar hier is ook weinig van terecht gekomen.
Veel fietsen hadden of kregen problemen. Accu's die het voor het einde van de tocht lieten afweten en andere mankementen, die uiteindelijk door de chauffeur en behulpzame vakantiegasten steeds weer werden opgelost. Dit kostte echter erg veel vakantietijd.
Verder was het hotel prima en onze chauffeur geweldig. De omgeving van de Bodensee is prachtig en de fietsroutes zijn erg mooi.

Welke reis heeft u gemaakt?

De al eerder genoemde chauffeur Geert: prima. Het personeel van het hotel is vriendelijk en behulpzaam. De omgeving van de Bodensee is prachtig om met de fiets te verkennen.

Titia Leffers

8 dagen fietsreis Bodensee.Periode 19-06 2015 t/m 26-06 2015. Ik had een super slechte fiets. Geen bel rechter rem werkte niet, jasbeschermer raakte tijdens het fietsen in het wiel. Er stond op het... 8 dagen fietsreis Bodensee.Periode 19-06 2015 t/m 26-06 2015. Ik had een super slechte fiets. Geen bel rechter rem werkte niet, jasbeschermer raakte tijdens het fietsen in het wiel. Er stond op het stuur te lezen dat hij 375 EURO WAARD was en daar betaal je 85 euro huur voor.

de chauffeur reed goed

E. de Mos

Goede ervaring met de reis naar Londen. Prettige dagindeling, omdat er voor elk wat wils op het programma staat. We hebben Londen al meerdere keren bezocht. We werden niet verplicht om overal aan... Goede ervaring met de reis naar Londen. Prettige dagindeling, omdat er voor elk wat wils op het programma staat. We hebben Londen al meerdere keren bezocht. We werden niet verplicht om overal aan mee te doen dus we hebben veel ons eigen plan getrokken.

Welke reis heeft u gemaakt?

- Prima verzorgde reis ook de combinatie chauffeur en begeleider werkte prettig.
- De vrijheid om zelf te kiezen, voor deelname, aan de onderdelen van het dagprogramma spreekt ons erg aan.

Elisabeth de Vries

Goede reis maar de boottocht en huifkar kan je wel schrappen want dat is helemaal niets. Niets te zien en verspilde tijd in dat mooie Ierland.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur Luuk die altijd voor ons klaar stond en veel wist over het land. Het hotel wat we hadden tijdens de Ring of Kerry was erg goed en de Ring of Kerry was prachtig.

k.krishnasing

In alle punten was het bijzonder goed geregeld.