Mevr.C.C.M.Westerman

Goed verzorgde vierdaagse reis naar diverse kerstmarkten gehad. Prima chauffeur en zeer goed en schoon hotel "Mosel Hotel" te Alken -Duitsland.

Welke reis heeft u gemaakt?

Hotel was schoon en het ontbijt geweldig goed verzorgd.

Richard Rengers

Prima verzorgde reis in een zeer goed hotel met een hele goede chauffeur ,Sjaak.
Heel veel gezien .

Prima hotel,
Goede chauffeur ,
En een goed verzorgde rit,
Kortom prima vakantie.

Budding

4 dagen Londen was een topper voor ons. Wij gingen voor het eerst met de bus, en begonnen helaas met een valse start bij de Rijnhal maar dit werd prima opgelost. De trein was snel en vroeg dus op... 4 dagen Londen was een topper voor ons. Wij gingen voor het eerst met de bus, en begonnen helaas met een valse start bij de Rijnhal maar dit werd prima opgelost. De trein was snel en vroeg dus op tijd in Londen zodat we de eerste avond nog wat konden doen (Harrords). Persoonlijk had ik liever met de boot gegaan omdat we dat ook nog nooit hebben gedaan. Wij hebben aan alle excursies mee gedaan en hebben hier enorm van genoten, zeker ook dankzij onze chauffeur. Sjaak is een topgozer die veel kennis van Londen heeft en ook een zeer bekwame chauffeur. Het is ook een groot ajax fan en aangezien ik dat ook ben zat dat sowieso wel goed ;-) . Drinken in de bus was supergoed, en zeer betaalbaar. De bus zelf vond ik de beenruimte wat aan de krappe kant, eenzelfde bus die ons vanaf de verzamelplaats naar huis bracht had veel meer beenruimte. Maar ergo conclusio voor ons een dikke 10.

Welke reis heeft u gemaakt?

De begeleiding en vakbekwaamheid van Sjaak!!! Goed hotel, wij lazen over wachtrijen bij ontbijt, als je je aan de aangegeven tijden houd totaal geen probleem.
Chauffeur checkte voor iedereen in.

Mej K Schieving

We zijn dik tevreden, niks te klagen , kwaliteit -prijs verhouding uitstekend

Welke reis heeft u gemaakt?

Chauffeur uitstekend gedaan, goed gereden zorgvuldig alles op het gemak en vertelde goede informatie.

E de borst

Ook ik heb een super fijne reis gehad naar Hamburg alles was prima geregeld ,ook voor mij was het enige punt de mini ruimte tussen de stoelen .

Welke reis heeft u gemaakt?

de buffetten en de vriendelijke bediening

C v Deursen v Veggel

Dank zij de geweldige chauffeur en gids hebben wij fijne dagen gehad in Londen

J. G. van Kalleveen en I.T. Barta

Uitstekende 4-daagse kerstmarktenreis gehad naar de Moezel
De reis en het verblijf in Alken was zeer zeker de moeite waard
Vier steden bezocht waar we ruim de tijd voor kregen

Welke reis heeft u gemaakt?

Wij zijn over alles zeer tevreden, met name over de chauffeur Harry de Jager, een zeer kundig chauffeur en verteller
Niets dan lof

B.Roerdink

Mooie trip met een geweldige chauffeur/reisleider die ons verraste met een bezoek aan Bremen wat niet op het programma stond maar wat unaniem gewaardeerd werd. Hotel was prima met hele vriendelijke... Mooie trip met een geweldige chauffeur/reisleider die ons verraste met een bezoek aan Bremen wat niet op het programma stond maar wat unaniem gewaardeerd werd. Hotel was prima met hele vriendelijke medewerkers en goed eten. Minpuntje was de beenruimte in de bus,die was erg krap!

Welke reis heeft u gemaakt?

Hele goeie chauffeur reisleider,wist zich goed te verplaatsen in de passagier.

Ruud Baas

Geweldig weekend in Londen gehad. Veel gezien en gedaan. Uitstekend hotel. Met Sjaak als chauffeur en reisleider krijg je op een plezierige manier veel te zien in Londen. Deze trip is een... Geweldig weekend in Londen gehad. Veel gezien en gedaan. Uitstekend hotel. Met Sjaak als chauffeur en reisleider krijg je op een plezierige manier veel te zien in Londen. Deze trip is een aanrader. Ben je als bekend in Londen dan heb je alle vrijheid je eigen weg te vinden.

Welke reis heeft u gemaakt?

Prima hotel, uitstekend chauffeur en reisleider

voogd, c.p.

Prima chauffeur Werner ( wij waren 4 dagen naar Berlijn), uitstekend hotel met heerlijk ontbijtbuffet en ook het gereserveerde avondeten was er erg smakelijk. Goede plaatselijke gidsen, kortom,... Prima chauffeur Werner ( wij waren 4 dagen naar Berlijn), uitstekend hotel met heerlijk ontbijtbuffet en ook het gereserveerde avondeten was er erg smakelijk. Goede plaatselijke gidsen, kortom, een super reis,. We doen het vast nog een keertje over omdat er zoveel te zien is.

Welke reis heeft u gemaakt?

Gunstige ligging hotel vlakbij station voor wie op eigen houtje wat wilde ondernemen. Altijd de mogelijkheid om weer met de bus terug te kunnen uit de stad.
Alleen maar lof