H van zanten

Een leuke stedentrip, prima geregeld. Uitstekend hotel en prettige chauffeur tevens reisleider kon ons veel vertellen over Londen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede planning van de chauffeur, de dagen goed benut

Kamst

Gezellig weekendje weg naar Hamburg gehad.
Gezellig weekendje weg naar Hamburg gehad.
Enig punt van opmerking wat voor de komende boekingen/reizigers enige aandacht mag vergen is de zitruimte in de bus. Alle 68 (mede)reizigers waren het er mee eens dat de ruimte zéér beperkt was. Enkele reizigers zaten met hun knieën klem tussen de stoel en rugleuning van de voorgangers. Dit kan dus stukken beter!!!
Verder zeker geen klagen. Erg prettige en plezierige reis gehad en dan spreek ik ook namens mijn gezeldschap.
Op naar de volgende trip!!

Welke reis heeft u gemaakt?

Uitstekend buffet (voldoende keuze, zowel 's morgens als 's avonds). Leuk behulpzaam personeel. Schone kamers, nette badkamer, top (hotel is hier en daar gedatteerd maar het is wel schoon en goed).

Ton de Gouw

4-daagse bustrip met logies/ontbijt in London (2 dagen en 1 extra avond in Londen). Alles heel effectief en comfortabel geregeld en verzorgd, ook transport van /aan op-af stapplaatsen in London... 4-daagse bustrip met logies/ontbijt in London (2 dagen en 1 extra avond in Londen). Alles heel effectief en comfortabel geregeld en verzorgd, ook transport van /aan op-af stapplaatsen in London zelf. Verzorging en keuze hotel/ontbijt: uitstekend. Geen enkele klacht of onregelmatigheid. Aan te bevelen wijze van vervoer en verblijf naar buitenlandse steden voor grote internationale actuele (moderne of oudere top kunst) kunstexposities.

Welke reis heeft u gemaakt?

kwaliteitskeuze hotel/ balans individuele wensen en groepsaanbod

Ubbo de Boer

Net terug van een 4 daagse Londen. erg veel gezien en veel uitleg gehad van onze Topchauffeur René en ook van Annemarie onze reisleidster. Busreis verliep erg goed zijn met de bus in de trein over... Net terug van een 4 daagse Londen. erg veel gezien en veel uitleg gehad van onze Topchauffeur René en ook van Annemarie onze reisleidster. Busreis verliep erg goed zijn met de bus in de trein over gegaan van Calais naar Engeland ook mooi om mee te maken. een pluim voor onze chauffeur René voor de goede zorgen en de informatie die we van hem kregen. Voor het eerst met deze organisatie weggeweest maar zullen dit zeker de volgende keer weer doen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goed hotel bij het vliegveld Jury's in. Goed gevulde bus met drankjes enz. Een prima chauffeur René. Reis duurt lang maar krijgen onderweg voldoende stops. Goed geregeld met de op/afstapplaatsen.

Wim Wesdorp

Van 14 tot 21 nov 2014 naar Fuengerola geweest met effeweg. we hebben enorm genoten van het hotel de excursie en de reisleiding was geweldig. Francis Versteeg maakt er echt wat van en niets is haar... Van 14 tot 21 nov 2014 naar Fuengerola geweest met effeweg. we hebben enorm genoten van het hotel de excursie en de reisleiding was geweldig. Francis Versteeg maakt er echt wat van en niets is haar te veel. de eerste vliegreis met effeweg nu we gaan vaker mee.

Hotel Reisleiding

G. Pos

Een totale flop, 2 dagen shoppen in Brussel/Brugge. 7 smorgens vertrek en om 1 uur in Brussel. De toestand daarna bespaar ik iedereen maar, Effe, heb je een paar uur extra!!!!!! Je zit alleen maar... Een totale flop, 2 dagen shoppen in Brussel/Brugge. 7 smorgens vertrek en om 1 uur in Brussel. De toestand daarna bespaar ik iedereen maar, Effe, heb je een paar uur extra!!!!!! Je zit alleen maar in de bus, nooit meer

Welke reis heeft u gemaakt?

De buschauffeuse reed zeer goed en was reuze vriendelijk. Aan haar lag het niet.

Annemieke Hoogendijk

Terug van 4 dagen Londen. Wat een leuke reis, heel veel gezien en gedaan. Top chauffeur(Sjaak) kon heerlijk vertellen, behulpzaam en reed rustig en veilig met de bus door de drukte. Prima hotel... Terug van 4 dagen Londen. Wat een leuke reis, heel veel gezien en gedaan. Top chauffeur(Sjaak) kon heerlijk vertellen, behulpzaam en reed rustig en veilig met de bus door de drukte. Prima hotel naast Heathrow Airport met prima ontbijtbuffet. We gaan graag weer op pad met deze maatschappij...

Welke reis heeft u gemaakt?

Gewoon heerlijke dagen gehad!

B. Tankink

Het was een zeer mooie en indrukwekkende reis.
De chauffeur kon prima rijden, maar was ziek en volgens hem was er geen vervanging.
Hij was kortaf en soms beledigend naar de mensen toe,...
Het was een zeer mooie en indrukwekkende reis.
Hij was kortaf en soms beledigend naar de mensen toe, wat erg jammer is voor de reis.
verder hebben we het prima gehad, prima hotel.
Ik weet niet of hij altijd zo is maar wil dit wel even zeggen, misschien kan er wat mee gedaan worden voor volgende reizen.

Koehorst

Bus reed prima op tijd! In de Lutte wist men niet dat we op de koffie kwamen, was jammer!
Verder geen noemenswaardige problemen, goede reis gehad.

Jan Boom

Wij hebben een heerlijke reis gehad.

Welke reis heeft u gemaakt?

Een heel goed hotel .Klasse. Leuke dagtrips gemaakt .Het was geweldig En de Chaffeuze reed erg goed .