An

De combinatie chauffeur / reisleider is alleen goed wanneer de chauffeur zich tijdens het rijden alleen met het rijden bezig houdt en geen administratie e.d. doet achter het stuur.
Het is...
Het is gevaarlijk als de chauffeur tijdens het rijden kantoor houdt (bellen, voorlezen, papieren doorgeef e.d.) achter het stuur. Immers er zitten wel 50 tot 80 mensen in een bus!! En waar is het noodhamertje?

Welke reis heeft u gemaakt?

geen sterke punten! Door de lage prijs van de reis mag men geen goede hotels op goede locaties verwachten

W de Lange

Onze reis naar Zwitserland begon op 22 Augustus.
Het hotel in Lungern viel tegen.
Het eten was de eerste dagen simpel en vaak te koud maar ja, Zwitserland is duur.
De laatste...
Onze reis naar Zwitserland begon op 22 Augustus.
Het hotel in Lungern viel tegen.
De laatste dagen werd het allemaal iets beter en de Fondue avond was heerlijk.
Onze chauffeur Roy was uitstekend, een fijn en behulpzaam mens met veel kennis over de excursies die we hebben gemaakt.
De 5 passen tocht was een geweldige ervaring, wat een rijervaring heeft deze man.
Het was soms eng maar wij hebben ons heel veilig bij hem gevoeld.
Trots zijn Effeweg op dit kaliber chauffeurs.

De chauffeur.

michiel broekarts

Op 25 aug. een 5 daagse reis naar het Ahrdal gemaakt met chauffeur en reisleider Erwin, een super kerel met een prima beheersing van de bus en veel kennis over de omgeving.

Welke reis heeft u gemaakt?

Prima ontbijt en diner, keurig schone kamers goede bedden, vriendelijk personeel en dagelijks leuke uitstapjes waarbij Erwin alles deed om het de mensen naar de zin te maken.
Het enige minpunt...
Het enige minpunt is dat er met uitzondering van de eetzaal in het hotel overal gerookt mag worden en dat er totaal geen rekening wordt gehouden met de niet-rokers.
Ik zou het beoordelen met 2 tot 3 sterren maar wij zijn best tevreden over het geheel.

henk en josé meijs

Terug van een prachtige reis naar de Balische Staten, met Rob als chauffeur .
Geweldig, een aanrader. Henk en José Meijs.

Welke reis heeft u gemaakt?

een chauffeur die met hart en ziel zijn werk doet.

t.van wetten

Wij zijn van 25 juli tot 8 aug 2014 met effen weg een rondreis andalusie wezen maken was een top reis
veel gezien en een chauffeur [rene] die van alles wist en ons ontzettend verwende toppie ik zou deze reis zeker aan bevelen

Martinus van Lohuizen

4 tot 15 juli Kirchberg Oostenrijk prima reis gehad met diverse hoogtepunten.Goed verzorgt hotel SonAlp met een prachtige tuin.Chauffeuse Ilse maakte de reis helemaal af ,ze hield het weer in de... 4 tot 15 juli Kirchberg Oostenrijk prima reis gehad met diverse hoogtepunten.Goed verzorgt hotel SonAlp met een prachtige tuin.Chauffeuse Ilse maakte de reis helemaal af ,ze hield het weer in de gaten en paste daarop het programma aan. Al met al een reis die we aanbevelen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Vervangende hotel Son Alp is prima in orde.
Veel bezienswaardigheden.
Uitstekende chauffeuse (Ilse)

Jack en Marina de Jong

Wij zijn 8 augustus terug gekomen van een geweldige reis naar en door Spanje. De reis was vermoeiend maar zeker de moeite waard om hem te maken. Als je bij dag veertien bent weet je niet meer wat je... Wij zijn 8 augustus terug gekomen van een geweldige reis naar en door Spanje. De reis was vermoeiend maar zeker de moeite waard om hem te maken. Als je bij dag veertien bent weet je niet meer wat je dag drie gedaan hebt, zoveel indrukken en zo veel informatie van een geweldige chauffeur RENE. Zijn naam mag zeker met hoofdletters want ik denk dat niemand zo'n chauffeur kan overtreffen. We hebben uit elke streek iets mogen proeven of eten, geweldig. Een chauffeur vol met verrassingen.

Welke reis heeft u gemaakt?

De steden Valencia, Ronda, Toledo en Córdoba hebben bij ons erg veel indruk achter gelaten. Is zeker de moeite waard om deze steden te bekijken.

Erna Bramer

We zijn vorige week 4 dagen naar Londen geweest. In één woord "geweldig" Alles was heel goed verzorgt.

Welke reis heeft u gemaakt?

Zeer goed hotel. De chauffeur Frans was heel erg deskundig in alles. Hij had alles voor ons over. Hij was echt een soort "vaderfiguur" voor iedereen.

Nicole

We het heel erg naar onze zin gehad!

Klaucke

Naar parijs geweest in November

Welke reis heeft u gemaakt?

Super buschauffeur en gids door de stad. Veel bezienswaardigheden gezien. Genoeg tijd.