Harrie Kruize

De reis naar Normandië en de invasiestranden heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan; het was informatief, ik heb alles gezien wat ik wilde zien en de landschappen, ook langs de kust, waren... De reis naar Normandië en de invasiestranden heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan; het was informatief, ik heb alles gezien wat ik wilde zien en de landschappen, ook langs de kust, waren prachtig. Alleen was er af en toen wat weinig tijd om alles goed te kunnen zien.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het hotel, de begeleiding door de chauffeur, zeker als er eens een probleempje was en natuurlijk ook de locaties die wij hebben bezocht.

m.p oudshoorn-gernler

Hele fijne en mooie reis! goede chauffeur wist heel veel te vertellen en erg gezelllig!voor iedereen aandacht

Gerard Nijkamp

Een hele mooie reis,maar het programma op soms iets te veel op een dag

Welke reis heeft u gemaakt?

Wij hadden Edwin als chauffeur een betere hadden we niet kunnen wensen

E.I van Brandwijk-Viola

Wij hebben een schitterende reis gehad van 2 t/m 11 Juni naar de Bloemenrivera,mooie accomodatie(s) leuke excursies ,goed eten mbt prijs! mede door geweldig enthousiaste chauffeur Henk, die met veel... Wij hebben een schitterende reis gehad van 2 t/m 11 Juni naar de Bloemenrivera,mooie accomodatie(s) leuke excursies ,goed eten mbt prijs! mede door geweldig enthousiaste chauffeur Henk, die met veel humor en veel kennis, alle moeite heeft genomen om ons een overgetelijke tijd te bezorgen! onze complimenten voor hem! wij zijn heel tevreden en kijken met spanning uit naar onze tweede reis bij ffe weg 17 Augustus bus vliegreis naar Noorwegen!

Welke reis heeft u gemaakt?

sterke punten vind ik op eerste plaats de goede chauffeur,met veel kennis van zaken,altijd vrolijk,en entousiast,die alle moeite heeft gedaan om deze reis voor ons zo leuk te maken,de leuke... sterke punten vind ik op eerste plaats de goede chauffeur,met veel kennis van zaken,altijd vrolijk,en entousiast,die alle moeite heeft gedaan om deze reis voor ons zo leuk te maken,de leuke gevarieerde excursies,de leuke gids paula erbij twee dagen,goede overnachtingshotels, het hotel Iva in Italie ook perfect goed eten,met keuze menu zelfs,aardige mensen,en netsjes schoon en zelfd zwembad! een mooie gevarieerde reis,en super mooie nieuwe bus!

Annemieke Bos

Een hele fijne vakantie gehad! Hotel in Zwitserland prima, op de heenweg in Zuid Duitsland ook! Kamer op de terugreis in Zuid Duitsland viel tegen, maar het ontbijt daarentegen maakte weer alles... Een hele fijne vakantie gehad! Hotel in Zwitserland prima, op de heenweg in Zuid Duitsland ook! Kamer op de terugreis in Zuid Duitsland viel tegen, maar het ontbijt daarentegen maakte weer alles goed! Prima chauffeur/reisleider.

Welke reis heeft u gemaakt?

Betrouwbare, betrokken, rustige chauffeur/reisleider. Alles was heel goed geregeld. Vanwege de prachtige weersomstandigheden konden gelukkig alle geplande excursies doorgaan.

janssen h

Ik vond het eten 3 keer niks.
dag 1 patat dag 2aardappelpartjes ook uit de friteur dag 3 patat dag 4 rijst met een sausje dag 5 rijst met een ander kleur sausje. bah.bah.bah

jf Vosjan

Een erg mooie reis,goede chauffeur,en een erg goed hotel !![Marleen]
De pech van de bus werd goed opgelost door een collega chauffeur
Jammer dat er veel mensen met rollaters waren,daar...
Een erg mooie reis,goede chauffeur,en een erg goed hotel !![Marleen]
De pech van de bus werd goed opgelost door een collega chauffeur
Jammer dat er veel mensen met rollaters waren,daar was de reis niet erg geschikt voor!

Erg goed !!
Ze proberen het iedereen naar het zin te maken
Een overdaad aan eten en drinken!!

G. Stoffelen

Het was een prachtige reis, behalve de chauffeur (wel aardig en behulpzaam) omdat hij de weg niet kon vinden, niet een keer maar elke dag hetzelfde, de ene keer was de weg afgesloten, de andere keer... Het was een prachtige reis, behalve de chauffeur (wel aardig en behulpzaam) omdat hij de weg niet kon vinden, niet een keer maar elke dag hetzelfde, de ene keer was de weg afgesloten, de andere keer kon de bus niet naar het hotel, soms pakte hij de verkeerde richting, hij had niet eens en kaart van Polen bij zich.... Nog een min punt, de excursies Auschwitz en zoutmijnen en de gids in Torun en Dresden, waren in het Duits en het Engels, wij zijn Nederlanders, dus zoek een Nederlandse gids. Zeer jammer in Auschwitz, wij konden het niet volgen. Hotel Tirest in Grebiszew daar douw je geen klanten in, doe je dat wel, dan raak je ze kwijt, Het is het slechtste hotel wat ik ooit van jullie heb meegemaakt, ik zal daarom deze reis bij niemand aanbevelen. De kamers en bedden stonken verschrikkelijk, geen onderlakens en eten buitengewoon smerig (rauwe andijvie vol met aarde en een kwakie zure melk).

Welke reis heeft u gemaakt?

Polen is mooi. Hotel Soray was goed.

louer

Wandeling eerste dag was een tegenvaller
verblijf Kufstein was te lang.

goede reisleider. bus bestuurder

N. Gijsbers

Het is een zeer geslaagde vakantie geweest. Goed weer en een prettige, deskundige chauffeur die veel aanvullende informatie heeft gegeven. Ook de gids had veel kennis van zaken.
Prima hotel

Welke reis heeft u gemaakt?

prettige, deskundige, goed geïnformeerde chauffeur
goed hotel, prima ligging in het bos, geen hinder van verkeer/geluid