van der Linden

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

goede hotels

J.A. Andeweg

Het was een mooie reis, maar deze reis moet eigenlijk 12 dagen zijn. 1 dag extra in Warschau en 1 dag extra in Krakau. Geef de chauffeur een volgende keer naar Polen een goed navigatiesysteem mee,... Het was een mooie reis, maar deze reis moet eigenlijk 12 dagen zijn. 1 dag extra in Warschau en 1 dag extra in Krakau. Geef de chauffeur een volgende keer naar Polen een goed navigatiesysteem mee, zodat hij in 1 keer de weg kan vinden en niet steeds moet zoeken.

Welke reis heeft u gemaakt?

Super mooi hotel in Krakau.

Y.Lefevere

We hadden een chauffeur john die was zo rustig en wist veel.De hotels waren goed gen klacht
wat dat aan gaat.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het rijden van de chauffeur en de gidsen zowel in Andorra als in Barcelona waren zeer goed.

J.van 't Hullenaar

De reis op zich goed.
Ontbijt en diner matig.

Zeer goede Chaffeur

Marjo van Tol

Goed georganiseerd. Goede externe gidsen
Hotel matig maar vriendelijke mensen.

Goeie gids naar Elba

Nel Modderman

Leuke reis; mooie steden. Jammer dat we onze excursie naar Florence moesten afmelden, vanwege de hitte. Moet maar een volgende keer. Totaal 4 reisdagen vonden we wel veel, daarom een kortere reis in... Leuke reis; mooie steden. Jammer dat we onze excursie naar Florence moesten afmelden, vanwege de hitte. Moet maar een volgende keer. Totaal 4 reisdagen vonden we wel veel, daarom een kortere reis in het vervolg, zonder overnachting.

Welke reis heeft u gemaakt?

Hotel in Italië was goed, prima personeel. Ontbijt slecht/karig, diner was goed. Kamer prima; goede bedden; slecht hoofdkussen.

P.A.van Veen

Mooie reis met een goede chauffeur en leuke passagiers. Een pauze dag zou prettig geweest zijn. Verder prima geregeld.

goed georganiseerd

R.Ketelaars

We hebben een super tripje gehad naar londen.De chauffeur was erg vriendelijk en vertelde onderweg het een en ander. En stond voor iedereen met vragen klaar. Excursies waren ook naar wens, evenals... We hebben een super tripje gehad naar londen.De chauffeur was erg vriendelijk en vertelde onderweg het een en ander. En stond voor iedereen met vragen klaar. Excursies waren ook naar wens, evenals het hotel.

Welke reis heeft u gemaakt?

Afspraken met tijden en locatie prima. De aangeboden excursies waren prima. En nog genoeg tijd om zelf eropuit te trekken.We hebben met alle faciliteiten meegedaan welke er aangeboden werden.

G. Post-Mulder

Het was een hele mooie reis met een geweldige chauffeur/reisleider.
Het was een hele mooie reis met een geweldige chauffeur/reisleider.
Het Hotel was goed, schone kamers maar met name de badkamer erg krap. Het saladebuffet waar je 's avonds gebruik van kon maken werd niet aangevuld, waardoor je als je achterin de eetzaal zat zeer regelmatig bij een lege schaal stond. Dit moet niet kunnen. Natuurlijk zijn er mensen die erg veel opscheppen en geen rekening houden met anderen, maar het is zaak dat er ook voor de laatste in de rij voldoende is.
Ik vind dat in de Gids aangegeven moet worden wat de bijkomende kosten voor de excursies zijn. Dit moet je kunnen zien voordat je de reis boekt, zodat je financieel weet waar je op moet rekenen. Als je financieel niet deel kunt nemen aan de excursies, moet je nl. regelmatig erg land op de groep wachten en kan de reis tegenvallen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede chauffeur die veel weet over de streek en de cultuur en hierover boeiend en met humor kan vertellen. Goede en met veel hurmor plaatselijke reisleidster. Schoon hotel, goed eten.

Gerard Hoogland

Op deze reis hebben we veel negatieve ervaringen opgedaan, hierover zullen wij uw directie een brief sturen.
G. A. Hoogland.