L. van Doorn

Hallo Effenweg.
Wij wilde even laten weten dat wij super maar dan ook super hebben genoten van de busreis door Parijs! Jullie hebben jullie best gedaan om er alle bekendste plekjes van Parijs in te stoppen. Onze complimenten ook zeker voor onze Topchauffeur Michel, niks was hem te veel echt super!!! Ook Daphne super bedankt voor de wandelingen en verhalen. Zeer leerzaam en leuk! Volgend jaar misschien maar eens richting Berlijn met Effenweg. Groet Rex en Liza

A. Huijgens

De organisatie van de hele reis naar, in Kroatië en terug was voortreffelijk. Onze chauffeur Ilse chauffeurde niet alleen erg goed, maar zij gaf ook hele interessante informatie tijdens de busreis... De organisatie van de hele reis naar, in Kroatië en terug was voortreffelijk. Onze chauffeur Ilse chauffeurde niet alleen erg goed, maar zij gaf ook hele interessante informatie tijdens de busreis en uitstapjes. Zij had een luisterend oor voor iedereen en gaf tips over diverse onderwerpen.
Ook gids Branco in Kroatië (een Kroaat die tijdens de oorlog was gevlucht en in Nederland verbleef) gaf erg veel informatie over de streek, haar bewoners en was erg vriendelijk in de omgang - hij spreekt zeer goed Nederlands; Branco en Ilse vulden elkaar prima aan.
De groep van 52 personen (van divers pluimage en leeftijd) kon het goed met elkaar vinden.
Het was onze eerste (georganiseerde) busreis en die is op alle onderdelen erg geslaagd.

Welke reis heeft u gemaakt?

Perfect - geen tegenvallers, ik beveel Effeweg.nl aan iedereen aan.

Ton Kools

Fantasties mooie reis maar de terugreis van verzamelpunt naar eindpunt was iets te veel van het goede De terugreis vanaf Dresden naar verzamelpunt was al zeer lang maar dat kan niet anders gezien de... Fantasties mooie reis maar de terugreis van verzamelpunt naar eindpunt was iets te veel van het goede De terugreis vanaf Dresden naar verzamelpunt was al zeer lang maar dat kan niet anders gezien de grootte van Duitsland maar dan als toetje de gehele provincie brabant te doorkruisen was net iets te veel van het goede. We waren pas na middernacht in Bergen op Zoom terug. De omweg via Eindhoven was wel heel ver uit de route de rest was normaal.
Als we de volgende reis planne is dat zeker een punt om naar te kijken.We snappen ook wel dat het betaalbaar moet blijven maar een dag van 17 uur is na zo een mooie maar vermoeiende reis wel wat veel van het goede.

Welke reis heeft u gemaakt?

Veel mooie excursies en goede hotels met goed eten Speitig dat we in hotel Ramada in Dresden geen Wifi tot onze beschikking hadden.

R.O. van Ravenswaay

Fantastisch, het was een interessante reis, we hebben veel gezien en heel veel informatie gekregen. De busrit en begeleiding waren zeer goed, echt professioneel.

Welke reis heeft u gemaakt?

De gids (een roemeen) wa erg goed, hij sprak goed nederlands en heeft ons goede informatie gegeven.
Ook de chauffeur was prima.
Al met al een zeer geslaagde vakantie

Mutti44

Wij vonden dit een fantastische reis qua programma. Sommige hotels waren niet zo geweldig met name de overnachtinghotels in Duitsland. De kamers in het hotel in Dubrovnik verschilden enorm qua... Wij vonden dit een fantastische reis qua programma. Sommige hotels waren niet zo geweldig met name de overnachtinghotels in Duitsland. De kamers in het hotel in Dubrovnik verschilden enorm qua kwaliteit; wijzelf hadden een goede kamer maar wij hebben ook een kamer gezien waarvan wij het schandalig vonden, een 2 persoonskamer waarvan o.a. de bedden met het voeteneind tegenelkaar stonden omdat de ruimte te klein was. Ook was het niet erg handig dat het hotel geen lift had gezien de gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan deze reis.

Welke reis heeft u gemaakt?

Het sterkte punt van deze reis betreft niet zozeer het verblijf maar de kundigheid, manier en persoonlijkheid van onze chauffeur/reisleider Jeroen. Alle deelnemers waren het erover eens dat Jeroen... Het sterkte punt van deze reis betreft niet zozeer het verblijf maar de kundigheid, manier en persoonlijkheid van onze chauffeur/reisleider Jeroen. Alle deelnemers waren het erover eens dat Jeroen niet in geringe mate een bindende factor is geweest om van 52 individuen een groep te maken.

Ik ben heel tevreden over effe weg.
Ik raad het ook aan bij mijn kennissen en vrienden.

Welke reis heeft u gemaakt?

Chauffeur deed extra dingen. Deed mee met de groep. Erg leuk.

Jan Soullié Den Haag

Het was een bijzonder interessante reis in het voormalige Yougosavie, een reis die bij andere reisbureau’s niet te vinden is. Als je ervoor openstaat zie je zoveel meer: geschiedenis, landschappen,... Het was een bijzonder interessante reis in het voormalige Yougosavie, een reis die bij andere reisbureau’s niet te vinden is. Als je ervoor openstaat zie je zoveel meer: geschiedenis, landschappen, nieuwe republieken, rijkdom en armoede, cultuur van de orthodoxie en van de moslimwereld, politiek, etc

Welke reis heeft u gemaakt?

Wat we niet verwacht hadden waren de prachtigste hotels. De afzonderlijke landen zijn in staat zich snel te ontwikkelen.
Enkele punten moeten me wel van het hart: veel mensen hadden een...
Enkele punten moeten me wel van het hart: veel mensen hadden een gigantisch gewicht aan bagage met zich mee en de chauffeur moet dat maar iedere dag in- en uitladen. Belachelijk zwaar waren sommige koffers.
De twee excursieprogramma’s: hetgeen waarop we tevoren konden inschrijven en het ter plaatse aangeboden excursiepakket, wekte veel verwarring in betaling en uitvoering.
Er was tevoren geen informatie gegeven over de verschillende muntsoorten. Overal konden we wel met euro’s betalen, behalve in Servië en ook niet bij officiële instanties zoals hotels e.d.
Maar alle lof over de chauffeur Erwin, die uitstekend gereden heeft, maar ook nog alles moest regelen onderweg: gidsen, hotels, stopplaatsen, etc.
De prijs-kwaliteit-verhouding was optimaal: een tien met een griffel voor Uw organisatie.

fam. niem geer

We hebben een heel fijn weekend Praag gehad, met een gids die ons veel heeft laten zien en wat ook gezegd mag worden een geweldige chauffeur.

Welke reis heeft u gemaakt?

Hotel was prima schone kamers en een heel goed ontbijt, ook het restaurant waar we s avonds gingen eten was goed verzorgd. Het afscheidsdiner in Didam ging er ook goed in na zo n lange reis. Wij... Hotel was prima schone kamers en een heel goed ontbijt, ook het restaurant waar we s avonds gingen eten was goed verzorgd. Het afscheidsdiner in Didam ging er ook goed in na zo n lange reis. Wij hebben overal van genoten.

W van Eerdewijk

Waren 5 leuke dagen wij hebben genoten .

en een fijne chauffeur

Harald Dinkelbegr

Geweldige reis naar Berlijn!, komt vooral door chauffeur Ronald.

Welke reis heeft u gemaakt?

Chauffeur: vakbekwame rijder, uitstekende gids, humor!