Gml. Wischhoff

Prachtige reis, interessante steden, uitstekende chauffeur/reisbegeleider, prima hotel

Welke reis heeft u gemaakt?

Organisatie van de hele reis, vanaf ophaalpunt t/m
Busritten naar de steden en naar het hotel.

J.Venema

Ik ben op 23 september met een single reis naar Kroatië geweest. Een gezellig reisgezelschap alleen de chauffeur
had beter thuis kunnen blijven. Niks vertellen, niks uitleggen , s,avonds...
had beter thuis kunnen blijven. Niks vertellen, niks uitleggen , s,avonds veel bier drinken terwijl hij toch de volgende morgen weer met 52 personen de weg op moest. Hij was ook verre van vriendelijk, terwijl hij er toch voor behoort te zorgen dat iedereen een goed vakantiegevoel krijgt. Vele medereizigers waren zeer ontevreden over de chauffeur wat een slechte reputatie is voor effe weg. Het hotel was prima maar ook dat heeft veel moeite gekost om te vinden. We waren al bij 2 andere geweest. Bij het 2e hotel is er iemand bij ons in de bus gestapt om ons naar het goede hotel te brengen terwijl ze allemaal bijna naast elkaar stonden. Uitleg van wat dan ook kwam niet van onze chauffeur. Mocht ik ooit weer met deze organisatie weg gaan dan wil ik eerst wel weten welke chauffeur mee gaat. Mocht dat weer ene Barry zijn dan blijf ik
liever thuis.
Jikje

Welke reis heeft u gemaakt?

Sterke punten waren er niet.

Peter Hoeben

Dit vakantie is een echte aanrader. veel mooie natuur, steden en dorpen gezien in 5100 km lange rit i n een touringcar. De chauffeur/reisleider Frits weet veilig en vertrouwd om te gaan met de... Dit vakantie is een echte aanrader. veel mooie natuur, steden en dorpen gezien in 5100 km lange rit i n een touringcar. De chauffeur/reisleider Frits weet veilig en vertrouwd om te gaan met de touringcar. De hotels in Servië & Albanië doen niet of nauwelijks wat aan onderhoud van de hotelkamers. De hotels in de andere Balkan landen die we hebben bezocht zijn van een hoger level.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goede, betrouwbare chauffeur, grotendeels goede hotels. enkele goede , lokale, gidsen. diversiteit aan gezichtsvelden.

Sanne

Wij hebben geweldige reis naar Oostenrijk "Kaprun" gehad . Wij zijn erg goed ontvangen door onze chauffeur Peter en onze gastvrouw Jolanda. Combinatie van chauffeur en gastvrouw is perfect!! Echt... Wij hebben geweldige reis naar Oostenrijk "Kaprun" gehad . Wij zijn erg goed ontvangen door onze chauffeur Peter en onze gastvrouw Jolanda. Combinatie van chauffeur en gastvrouw is perfect!! Echt een aanvulling van de reis! Dit was onze eerste keer in Oostenrijk en ze hebben ons na mijn gevoel alle mooie plekjes laten zien.

Welke reis heeft u gemaakt?

De gastvrouw, excursies, veiligheid, accomodatie

Varinja

Vakantie met familie in Oostenrijk zojuist achter de rug. Het was geweldig, heel goed georganiseerd, dit hebben we te danken aan chauffeur Peter en Gastvrouw Jolanda. Wat een geweldig duo die heel... Vakantie met familie in Oostenrijk zojuist achter de rug. Het was geweldig, heel goed georganiseerd, dit hebben we te danken aan chauffeur Peter en Gastvrouw Jolanda. Wat een geweldig duo die heel fijn op elkaar waren ingesteld. Ze hielden overal rekening mee en niet te vergeten je kon ook altijd bij ze terecht. Echt super bedankt!!

Welke reis heeft u gemaakt?

Toch wel van belang dat er altijd een gastvrouw aanwezig is aangezien er ook aardig wat ouderen waren, waarvan één een keer in elkaar is gezakt. Waardoor we eerst deze beste man nog moesten zoeken,... Toch wel van belang dat er altijd een gastvrouw aanwezig is aangezien er ook aardig wat ouderen waren, waarvan één een keer in elkaar is gezakt. Waardoor we eerst deze beste man nog moesten zoeken, normaal als een chauffeur alleen is is dit niet mogelijk! (Ik vind dit toch wel extra service die je moet kunnen bieden, door een gastvrouw op de bus te hebben). Want het liep ondanks de omstandigheden perfect!

c. van Loon

Wij hebben net een vlieg / bus reis achter de rug naar Schotland, en deze was in een woord geweldig te noemen mede door de zeer goede bus chauffeur Jan / reisleider

zeer goed buschauffeur / reileider
Hotels met Goed eten
prachtig land
mooie dingen gezien

Lieuwe

Net terug van een vakantie van 5 dagen Praag, Leonard is een zeer prettige en vaardige chauffeur.
Hotel Globus is een basic hotel, een beetje ongezellig maar voldoende.
Gids Alexander...
Hotel Globus is een basic hotel, een beetje ongezellig maar voldoende.
Gids Alexander is zeer goed net als zijn Nederlands (zou het toch een Nederlander zijn??)
Een zeer goed prijs/kwaliteit verhouding.
Alleen de excursie naar glasfabriek is een min, het is hier een oude zooi.

Zie hier boven

Henriëtte van van Doorn

Genoten van een vijfdaagse reis naar de Moezel.
Na een niet geplande reis voor onze bus chauffeuse/ reisleidster Ilse heeft ze er mede voor ons een onvergetelijke reis van gemaakt.
Genoten van een vijfdaagse reis naar de Moezel.

Het hotel is goed maar qua eten kan er meer gevarieerd worden, zeker voor de vegetarische gasten.

Henriëtte van Doorn

Chauffeuse!!

Yolandavan Beek

Spanje en Portugal reis van de 40 mensen waren er 23 Chinese mensen.Deze mensen waren zeer luidruchtig en praten continu Chinees en overal door heen.
Reisleidster had grote moeite met deze...
Reisleidster had grote moeite met deze mensen.Zij aten ook alles op,borden vol namen ze mee,en niet één keer maar meerdere keren.De reis op zich was heel leuk.De reisleidster deed haar best om het voor de andere mensen zo aangenaam mogelijk te maken,complimenten voor haar.

Welke reis heeft u gemaakt?

Nee,erg jammer van zoveel Chinezen,ga een keer per jaar op vakantie was toch wel een tegenvaller.

Diny Pijnenburg van laarhoven

4dagen naar Praag geweest het was geweldig

Welke reis heeft u gemaakt?

Ja een geweldige chauffeur genaamd Stefan die was voor iedereen behulpzaam gaf goed commentaar overal over, petje af voor hem.