Loeters

1e reis met Effe Weg, 5 daagse Kerstreis naar Praag. Een hele mooie reis, maar helaas niet alles zoals beloofd.
De avondtour in de bus stelde niks voor. De tocht naar het Boheems paradijs met grille natuur werd vervangen door een ellenlange tocht naar een glasfabriek om te kijken naar mooi glas. Dit hadden we al in diverse winkelsbin de stad gezien. Zelfs geen demo. De dure koffie met appelgebak was slecht.
De terugreis was een drama door defecte verwarming. 700 km in de kou.

Welke reis heeft u gemaakt?

Goed hotel, goed eten, , goede correcte buschauffeuse. Goede rondleidingen met zeer deskundige gids Alexander

Ria vd Hulst-Langenhoff

Helaas heb ik alleen maar zeer slechte ervaringen bij onze laatste reis afgelopen kerst naar Toscanini. Het hotel was zeer gedateerd , er was totaal geen kerstsfeer, het eten was ver onder de maat,... Helaas heb ik alleen maar zeer slechte ervaringen bij onze laatste reis afgelopen kerst naar Toscanini. Het hotel was zeer gedateerd , er was totaal geen kerstsfeer, het eten was ver onder de maat, de eetzaal was voor ong 30 mensen geschikt, maar we werden er met bijna 60personen ingepropt. Het kerstdiner werd uit metalen bakkken op je bord gedeponeerd. De helft van het gezelschap bestond uit werkelijk asociale mensen die in joggingbroek en slippers an het diner deelnamen. Het ergste was hun gedrag, ze pesten mensen uit het gezelschap letterlijk van hun plaats , zowel in het restaurant alsook in de bus. Een groot minpunt was de “reisleider” Hij trok zich nergens wat aan en bemoeide zich absoluut niet met de groep , laat staan dat hij naar klachten of problemen luisterde. Kortom, een hele slechte reis in alle opzichten. Ga niet met Effeweg met de kerst naar Toscane.

Welke reis heeft u gemaakt?

De chauffeur reed heel goed

Karin De heer-groothuis

Van 29-12-2018 t/m 2-01-2019 met jullie naar Weimar,Dresden,Leipzig geweest. (Oud en nieuw reis)

Prachtige reis met een top chauffeur frans was een goede gids en met veel humor en twentse spreuken.

De hotelkamer was netjes verzorgd
Alleen jammer dat er bij het ontbijt weing keuze was .
En dat de consumptie’s erg duur waren erg jammer.
Personeel erg behulpzaam en netjes.

En erg jammer dat je de extra excursie s
Niet gelijk bij de reis kan boeken en dat je deze alleen bij de bij de chauffeur kan bijboeken erg jammer dat dit niet mogelijk is.
Verder prachtige reis alleen jammer dat er voor de mensen die geen alcohol drinken geen alternatief was op oud en nieuw er was alleen gluwein .

Welke reis heeft u gemaakt?

Leuke chauffeur met veel humor
mooie dagtochtjes
Mooi hotel keurige kamer
Personeel hotel ook top en behulpzaam.

Mahaila windster

We zijn meegereden met de heer albert en zijn vrouw Tanja. Tanja is een heel lieve persoon en staat open voor alle vragen. Maar de heer Albert is helemaal niet klantvriendelijk. Hij descrimineert.... We zijn meegereden met de heer albert en zijn vrouw Tanja. Tanja is een heel lieve persoon en staat open voor alle vragen. Maar de heer Albert is helemaal niet klantvriendelijk. Hij descrimineert. De hele organisatie is slecht ook. Elke keer werd programma aangepast. We voelden ons belazerd met de prijzen die elke keer werd veranderd.

Welke reis heeft u gemaakt?

De heer albert moet op.zijn woorden letten, hoe hij met klanten om gaat.

Peter Rutten

Vanavond terug gekomen van de kerstreis naar Wenen, en we zijn dik tevreden prima chauffeur, het natje en droogje werd prima verzorgd, het hotel en het programma was uitstekend. Voor herhaling... Vanavond terug gekomen van de kerstreis naar Wenen, en we zijn dik tevreden prima chauffeur, het natje en droogje werd prima verzorgd, het hotel en het programma was uitstekend. Voor herhaling vatbaar !!
Peter en Sibilla Rutten

Anite Dekkers Jellema

Gisteren terug gekomen uit Berlijn met ons gezelschap van vier personen. Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad. Heel veel kunnen zien en ook aan kerstmarkten ontbrak het niet. Onze gids Paul... Gisteren terug gekomen uit Berlijn met ons gezelschap van vier personen. Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad. Heel veel kunnen zien en ook aan kerstmarkten ontbrak het niet. Onze gids Paul heeft veel verteld tijdens de excursies en is daarnaast een hele vriendelijke man. Maar waar wij heel veel plezier mee hebben gehad is toch zeker wel onze chauffeur Frans. Een aantal keren heeft hij lastige situaties opgelost aangezien we met een groep van plusminus 80 personen waren. Met heel veel klasse en vriendelijkheid was hij er telkens weer.
Het hotel van holiday inn airport Berlin was goed en het ontbijt uitmuntend te noemen. Ook aan de bar vele gezellige uurtjes doorgebracht.
Bij aankomst bij het verzamel punt juffrouw Tok ook heerlijk nog een diner.
Helaas hebben wij géén afscheid kunnen nemen van Frans. Dus met dit bericht hopen wij hem nogmaals te bedanken. Ook de beste wensen voor 2019 en hopelijk tot ziens!!!!

Anite & Jules en Bart & Gemma

Ps wij helpen volgende keer weer graag mee met de koffers ;-)

Welke reis heeft u gemaakt?

Voorop onze chauffeur Frans.
Het hotel holiday inn airport Berlin

Kitty Cornelissen

Zojuist terug van Essen/ Düsseldorf. Erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Hotel eenvoudig doch erg netjes en schoon. Ontbijt niks op aan te merken. Vriendelijk personeel. Had op terugreis wel... Zojuist terug van Essen/ Düsseldorf. Erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Hotel eenvoudig doch erg netjes en schoon. Ontbijt niks op aan te merken. Vriendelijk personeel. Had op terugreis wel wat informatie verwacht over verwachte aankomst . Helaas was er geen enkele communicatie. Beetje jammer.

Welke reis heeft u gemaakt?

Essen is heel erg leuk en gezellig. Nét iets sfeervoller mijns inziens dan Düsseldorf.

Tonny van Haaren

Afgelopen weekend met 16 personen naar Oberhausen en Dortmund geweest. Wat was het allemaal goed geregeld: goed hotel, heerlijk ontbijt, goede bussen, fijne chauffeurs!! Je bent echt een weekend... Afgelopen weekend met 16 personen naar Oberhausen en Dortmund geweest. Wat was het allemaal goed geregeld: goed hotel, heerlijk ontbijt, goede bussen, fijne chauffeurs!! Je bent echt een weekend weg, alles geregeld, je hoeft alleen maar te genieten! Tot volgend jaar👍

Driezes

Gisteren terug gekomen van Lille/Canterbury/Brugge. Door ffweg GEBOtours perfect verzorgd. Een aanrader.
LUcas de chauffeur was ontzettend informatief met alle voorlichting, zoals locaties, bezienswaardigheden, en opstapplek na
Elke dag, ook was de chauffeur een behulpzame en grappige man. T hotel in Calais, IBIS was goed, fijne bieden, compacte kamer, gezellige eetruimte. Goed ontbijt. Canterbury is zeker een aanrader met een prachtige enorm grote kathedraal.
Het is ons prima bevallen onze 1e x met ff.weg.

Welke reis heeft u gemaakt?

De reis was zeker niet duur gezien wat je krijgt.

Wennekes

Afgelopen weekend Parijs geweest ( 2 vriendinnen) met heel veel hoogte punten.
Chapeau voor Marga ( chauffeur ) zoals zij op de moeilijke situatie reageerde ( hevige rellen).
Veel...
Afgelopen weekend Parijs geweest ( 2 vriendinnen) met heel veel hoogte punten.
Veel gezien en beleefd. Dank hiervoor, zij was een geweldige chauffeur .

Welke reis heeft u gemaakt?

Judith (gids) heeft ons met heel veel enthousiasme de stad Parijs leren zien.
Samen met Marga ons veilig door de stad geloosd en weer naar huis gereden.